• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2023

12:20

Izraelci stižu na "Marakanu", Makabi igra meč Lige Evrope!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Izraelci stižu na "Marakanu", Makabi igra meč Lige Evrope!

Podeli vest

Makabi iz Haife će 30. novembra biti domaćin francuskom Renu u meču koji će se odigrati na "Marakani" u okviru Lige Ervope.

Glavni grad Srbije postao je privremeni dom košarkašima Makabija iz Tel Aviva i Hapoel Jerusalima, a pridružiće im se i fudbalski klub Makabi iz Haife.

Kontaktirali smo urednika najčitanijeg izraelskog portala "One.co.il", koji nam je iz prve ruke potvrdio informaciju koji je taj medij prvi pustio, a to je da će nekadašnji klub Baraka Bahara doćekati Francuze na "Marakani".

- Srbi su divni prema Izraelcima, pokazali su se kao gostoljubivi i prijatni domaćini našim košarkaškim klubovima i zahvalni smo im na svemu! Odluka je definitivna - kaže kolega iz ratom zahvaćene zemlje.

Foto: Starsportphoto

 

 

Izraelski klub je po svemu sudeći pronašao alternativni domaći teren za meč sa Francuzima i odabrao je Beograd, a sve je očigledno aminovala i Međunarodna fudbalska organizacija, pošto se i Makabi oglasio na svojim društvenim mrežama.

 

 

 

Podsetimo, usezoni 2022/2023 Izraelci su direktno iz Beograda otišli u Ligu šampiona. Makabi iz Haife je pod komandom Baraka Bahara eliminisao Crvenu zvezdu u plej-ofu i remijem u beogradskom susretu i obezbedio plasman u elitno takmičenje, drugi put u klupskoj istoriji.

- Biće veoma uzbudljivo vratiti se u Beograd, gde smo ispisali istoriju kada smo se kvalifikovali za Ligu šampiona posle dramatičnih 2:2 protiv Crvene zvezde - rekli su iz Makabi Haife.

Kako stoje stvari, domaćin iz Srbije bi mogao da bude i Makabi iz Tel Aviva koji iduće sedmice očekuje duel sa ukrajinskom Zorjom, mada i dalje nema naznaka koj stadion će mu biti alternativni dom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Šta bi bilo da je Zvezda....? Crveno-beli se prerano odrekli Milojevića i Ivanovića
Crvena zvezda

Šta bi bilo da je Zvezda....? Crveno-beli se prerano odrekli Milojevića i Ivanovića

Nije Crvena zvezda imala strpljenja za ljude koji su je poznavali do srži. Rešili su košarkaški i fudbalski klub da se okrenu strancima na klupi, a Miloš Milojević i Duško Ivanović "eksplodirali" su sa novim timovima i naterali čelnike da stave prst na čelo i dobrano se zapitaju da li bi im bilo bolje sa njima nego sa Izralecem Barakom Baharom na "Marakani", odnosno Grkom Janisom Sferopulosom na Malom Kalemegdanu.

16.11.2023

11:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija