• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

19:05

Čelsijeva bruka na "Sent Džejms parku"! Njukasl demolirao Poketinove momke

AP PHOTO

Fudbal

Čelsijeva bruka na "Sent Džejms parku"! Njukasl demolirao Poketinove momke

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija nastavili su sa očajnim partijama ove sezone i večeras u gostima doživeli potop od Njukasla sa 4:1 (1:1) u 13. kolu Premijer lige.

"Plavci"su ove sezone nastavili sa katastrofalnim izdanjima, o čemu govori da je u poslednja dva primila čak osam golova, pošto je u proteklom kolu odigrala nerešeno protiv Mančester sitija (4:4). 

Ekipa Maurusija Poketina dobro je igrala u prvom poluvremenu i bila u egalu protiv domaćina, koji je u nastavku nestvarnom partijom bacio na kolena petrostrukog šampiona Engleske. 

 

"Svrake" su povele ranim golom Aleksandra Ajzaka već u 13. minutu, ali je Čelsi deset minuta kasnije pogotkom Rahima Sterlinga uspeo da anulira prednost rivala i mirno ode na odmor. 

Foto: AP PHOTO

 

Ipak, "plavci" ni sanjali nisu da ih u narednih 45 minuta čeka pakao na "Sent Džejms Parku". U 60. minutu Džamal Leseles doneo je novu prednost Njukaslu, da bi već u narednom napadu Žoelinton zatresao mrežu rivala i ugasio sve nade Poketinovih izabranika. Završni udarac Čelsiju zadao je Entoni Gordon u 83. minutu za konačnih 4:1. 

"Plavci" su nakon ovog poraza pali na 11. mesto na tabeli sa samo 16 bodova iz 13 odigranih utakmica.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija