• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2023

07:00

Stanković hvalio Čukarički i priznao: Pričao sam igračima kao stariji brat, a ne kao trener!

EPA Images

Fudbal

Stanković hvalio Čukarički i priznao: Pričao sam igračima kao stariji brat, a ne kao trener!

Podeli vest

Utisci legendarnog trenera nakon trijumfa u Leskovcu.

Fudbaleri Ferencvaroša pobedili su Čukarički u ludoj utakmici u okviru 5. kola grupne faze Lige konferencija, a trijumf od 2:1 doneo im je Aleksandar Pešić maestralnim pogotkom u samom finišu meča.

Ekipa Dejana Stankovića uspela je da slavi uprkos činjenici da je maltene tokom čitavog meča imala rezultatski zaostatak. Mladi stručnjak i nekadašnji trener Crvene zvezde izneo je utiske nakon sjajnog meča u Leskovcu, koji je na kraju završen pobedom njegovog tima.

Foto: EPA Images

 

 

Celom timu sam rekao da nije normalo da nakon pet minuta izgubimo plan utakmice. Klub kao Ferencvaroš to ne sme da radi. Moj govor je bio direktan na poluvremenu, ali to ostaje među nama. Pričao sam im kao otac, kao stariji brat, ne kao trener. Sviđa mi se reakcija tima u drugom delu. Sve sam ubacio sa klupe na teren, da napadnem i okrenem igru . Na sreću, pobedili smo. Zašto? Borili smo se, bili tim i kada imate takvo ponašanje poklon će doći na kraju - poručuje Stanković.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije kaže da ne bi bio zadovoljan remijem.

Bod nikad ne bih prihvatio, čak ni u u 80. minutu kad smo gubili. Videli ste po mojim reakcijama, pokušao sam sve da izmenama okrenem meč. Čestitke Čuki iz srca, to što sam pričao i pre utakmice ne govorim samo zato sto sam prijatelj sa Matijaševićem i Obradovićem, vec zato što vidim neke stvari. Zaslugom Čukarickog smo imali problema, ali bih problem opet tražio kod svojih igrača. Drugo poluvreme je bilo dosta bolje, prebacili smo težište igre na njihovu polovinu i onda dođe nagrada - dodaje Stanković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) Potpuno ludilo u Leskovcu! Pešić i arbitri oteli Čukaričkom istorijski bod iz ruku, Ferencvaroš slavio 2:1!
Fudbal

(VIDEO) Potpuno ludilo u Leskovcu! Pešić i arbitri oteli Čukaričkom istorijski bod iz ruku, Ferencvaroš slavio 2:1!

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od Ferencvaroša sa 2:1 (0:1) u utakmici 5. kola Lige konferencija! Bila je to luda utakmica u Leskovcu, u kojoj je srpski predstavnik imao prednost maltene tokom čitavog meča. Poveo je Čukarički golom Luke Adžića u 10. minutu, a preokret Mađarima doneli su Kristofer Zaharijasen u 83. i Aleksandar Pešić u sedmom minutu nadoknade!

30.11.2023

23:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija