• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2023

13:30

Hit fotka! Piksiju najbolje stoji pehar šampiona!

EPAIMAGES

Fudbal

Hit fotka! Piksiju najbolje stoji pehar šampiona!

Podeli vest

Svaki selektor je pred žreb u Hamburgu pozirao sa peharom Evropskog prvenstva, a UEFA je na društvenim mrežama objavila fanimljivu fotografiju.

Rivali Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj su Engleska, Danska i Slovenija. Dva dana posle žreba u Hamburgu i dalje je šampionat Starog kontinetna u fokusu fudbalske sportske javnosti. 

To ne bi bilo ništa neobično, ni mnogo zanimljivo da niko od njih nije znao za ovog drugog da se isto slikao. Svako je pomislio da je UEFA iz nekog razloga baš samo njega izabrala za slikanje.

Svaki selektor je pred žreb u Hamburgu pozirao sa peharom Evropskog prvenstva.  U centru pažnje je bio i naš selektor. Legendarnom Piksiju pehar šampiona Evrope baš dobro stoji, bolje nego nekom drugom selektoru. Nismo subjektivni, pogledajte fotografije pa procenite sami.  UEFA je objavila fotografije uz pitanje "koji selektor će podići pehar".

 

 

Srbija prvi meč igra sa Englezima (16.jun, 21.00), potom sa Slovencima (20.jun, 15.00 ), dok nas na kraju čekaju Danci (15. jun, 21.00). Prve dve selekcije sigurno idu dalje, kao i četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije iz svih grupa.

- Teška grupa u svakom slučaju, moraš protiv svakog da igraš, da se pomučiš. Ta prva utakmica je protiv Engleza, biće izazovna i teška. Ono što nas zanima i što želimo jeste da se plasiramo u drugu rundu. Zanimaju nas prva dva mesta u grupi i učinićemo sve da dođemo do njih. Sve tri ekipe su dobre, ali Englezi imaju ekstra kvalitet i tu nema priče. Imaju Belingema koji je eksplodirao ove sezone, taj dečko ima samo 20 godina a igra tako zrelo. Čini čuda. A i drugi igrači su im odlični. Sa Danskom i Slovenijom ćemo da lomimo koplja i tu će se tražiti taj drugi putnik u drugu fazu - rekao je selektor za Informer posle žreba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05