• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2023

21:07

Sjajno veče Srbina! Tadić pakovao golove za trijumf Fenera

profimedia

Fudbal

Sjajno veče Srbina! Tadić pakovao golove za trijumf Fenera

Podeli vest

Fudbaleri Fenerbahčea u četvrtak su doživeli blamažu od Nordsjelanda (6:1) u okviru 5. kola Lige konferencija, zbog čega su se našli na udaru navijača.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić odmah posle debakla od danskog kluba izvinio se pristalicama turskog kluba, a sada su on i saigrači rešili da se donekle iskupe i na terenu. 

Istanbulski žuto-plavi su večeras na svom terenu razbili Sivaspor sa 4:1 u 14. kolu turskog prvenstva, čime su ponovo izbili na čelnu poziciju. Fener se na prvom mestu izjednačio sa gradskim rivalom Galatasarajem, ali ima bolju gol razliku. 

Među najraspoloženjima u redovima Fenera večeras je bio kapiten "orlova". Tadić je nije zatresao mrežu, ali je uspeo da namesti tri gola saigračima. 

 

 

Bivši kapiten Ajaksa je najpre u 17. minutu asistirao kod gola Simanskog, potom je u 68. minutu prodarila balkanska veza. Proigrao je reprezentativac "orlova" Edina Džeka, koji je povisio na 3:1. Srpsko-bosanski tandem je ponovo stupio na scenu sedam minuta kasnije i ponovo zatresao mrežu Sivasa. Tadić je tako upisao devetu asistenciju ove sezone u svim takmičenjima, uz deset golova.

 

 

Gol za Fener u trijumfu nad Sivasom postigao je i Irfan Džan Kaveči u 42, dok je jedini pogodak za goste postigao Rej Manaj u 50. minutu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija