• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2023

18:00

Saničanin odgovarao na pitanja navijača! O Partizanu, tituli, Savi Miloševiću...

Starsportphoto

Partizan

Saničanin odgovarao na pitanja navijača! O Partizanu, tituli, Savi Miloševiću...

Podeli vest

Defanzivac crno-belih pružio jako dobru partiju u subotu protiv Vojvodine (3:1) u 17. kolu Superlige.

Iznenada je Siniša Saničanin (28) dobio priliku da se nađe u prvoj postavi Partizana u derbiju protiv Novosađana, pošto se kapiten Svetozar Marković povredio na zagrevanju.

Iako dugo nije bio među startnih 11, nije ga to poremetilo, u tandemu sa Mihajlom Ilićem sasvim solidno je odradio posao, a čak je i učestvovao kod akcije za drugi gol, koji je postigao Gajas Zahid.

Posle meča je dobio pohvale upravo od iskusnog Norvežanina, ali i trenera Igora Duljaja, koji je poručio da visoki štoper naporno trenira i zaslužuje šansu.

 

 

I pristalice "parnog valjka" pohvalile su popularnog Sanija, koji je pristao da u razgovoru za klupski sajt odgovara na neka od zanimljivih pitanja navijača. Među prvima je ono koje se tiče druženja i omiljenih saigrača.

Stvarno sa svima imam fenomenalan odnos. Cimer sam sa Andrijom Pavlovićem i Aleksandrom Filipovićem. S njima nikad nije dosadno, uvek pozitivna energija, ima puno humora, smejemo se često. Tu su i ostali, Sveta Marković, Šehović, Živković, Pantić, Menig od stranaca... Nedostaje mi Ljuba Fejsa, pre svega, sjajan je momak. I dalje se čujemo i družimo, isto kao i sa Milanom Lukačem - otkriva Saničanin.

Momak rodom iz Prijedora stigao je u Partizan iz Vojvodine, leta 2021. godine. Jedan od najvažnijih golova postigao je u revanšu protiv Santa Klare u Humskoj, kada je izboren plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Fantastičan osećaj je bio kada sam postigao taj gol. Moja prva sezona u klubu, pun stadion, ušli smo u grupnu fazu... Pamtim taj period samo po lepom. I ne kajem se ni zbog čega u karijeri. Sve ide svojim tokom, možda je moglo bolje, možda i lošije, ali šta je tu je. Drago mi je zbog ovoga gde sam sada, iako je bilo i jako teških momenata, ali to me je samo ojačalo - jasan je Saničanin.

Foto: Starsportphoto

 

Reprezentativac BiH se dotakao i priče o "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde.

- Uh, to je nešto najlepše. Pogotovo kada imaš sjajnu podršku navijača iza sebe. Mnogo puta ponavljamo koliko su nam oni bitni, uvek nas nose, pogotovo na toj utakmici. Ona je posebna, mora da se doživi, ne može rečima da se opiše - tvrdi Saničanin, koji podvlači da je uveren da crno-beli ove sezone mogu da vrate šampionski trofej u Humsku:

- Naravno da verujem u osvajanje titule. U dosadašnjem delu sezone smo pokazali karakter.

Za kraj, otkrio je šta misli o aktuelnom selektoru BiH, Savi Miloševiću, bivšem golgeteru i treneru Partizana.

- Dugo sam bio standardan u reprezentaciji, ali pošto sam izgubio mesto u prvih 11 u klubu, onda je logično da sada nisam ni u nacionalnom timu. Ipak, verujem da ću se tamo vratiti vrlo brzo. Sve najbolje mislim o Miloševiću, znam da mu nije lako, ali vidim da se bori žestoko i očekujem da će na pozitivan način izaći iz cele priče. U martu nas čeka baraž i znam da možemo da se plasiramo na EP prvi put u istoriji - zaključuje Saničanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija