• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

16:21

Partizanovi strelci protiv Voše jasni: Vraćamo se u pobednički ritam

Starsportphoto

Partizan

Partizanovi strelci protiv Voše jasni: Vraćamo se u pobednički ritam

Podeli vest

Fudbaleri crno-belih juče na svom stadionu savladali Novosađane sa 3:1 (0:0) u 17. kolu Superlige.

Sve pogotke za Partizan protiv "lala" postigli su stranci - Frenk Kanute, Gajas Zahid i Mateus Saldanja iz jedanaesterca. Tako se ekipa Igora Duljaja vratila na pobednički kolosek, s obzirom da je u prošloj rundi doživela žestok šamar protiv TSC-a (0:4).

Ovog puta u Humskoj nije bilo iznenađenja, iako su navijači strepeli sve do same završnice i 88. minuta. Još jednom je uzbudljiv finiš pripao "parnom valjku", a odbranu Vojvodine probio je Zahid i utabao put ka novom trijumfu.

- Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, pritiskali ih, stvorili nekoliko dobrih prilika. Međutim, u drugom delu smo ostali malo bez energije, ali smo ipak u finišu nagrađeni za trud i borbu. Naravno, postoje stvari na kojima moramo da radimo, da ih popravimo. Ona prošla utakmica nije bila dobra za nas, morali smo da pokažemo pravu reakciju i mislim da smo uspeli u tome - kaže iskusni ofanzivac.

Foto: FK Partizan

Gajas Zahid

On dodaje da mu je posebno drago što je defanzivac Siniša Saničanin na pravi način odmenio kapitena Svetozara Markovića, koji se povredio na zagrevanju.

- Bio je sjajan i to je veoma važno. Mi smo tim, ne samo prvih 11, već svi koji smo u ekipi. Sani je odradio fenemenalan posao i mislim da je bio jedan od najboljih na terenu. Dugo nije igrao, a sada je pokazao karakter. Imali smo određene probleme, nismo bili kompletni, ali to je sve deo igre. Zato su nam potrebni svi momci - jasan je Zahid.

Norvežanin pakistanskog porekla naglašava da Partizan mora ozbiljno da shvati svaki meč, a naredni je već u četvrtak, protiv Grafičara u osmini finala Kupa Srbije.

- I Kup nam je važan, moramo da damo sve od sebe. Znamo kako je u prošloj rundi bilo neugodno, kada smo dobili samo 1:0. Bliži se kraj polusezone i svaka utakmica je bitna. Moramo da pritiskamo, da budemo konstantni i naporno radimo - poručuje Zahid.

Foto: Starsportphoto

 

S druge strane, Kanute je bio presrećan jer je upisao prvenac u crno-belom dresu.

- Bila je baš teška utakmica. Vojvodina je dobro igrala i nije bilo lako da se slomi njihov otpor. Ovo je jako važna pobeda za nas. Izvukli smo pouke iz onog neprijatng poraza od TSC-a. Naravno, srećan sam i što sam napokon dao prvi gol koji sam toliko želeo, a ujedno sam i pomogao ekipi. Posvetio bih ga svojoj porodici, posebno ocu - podvukao je Senegalac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija