• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

18:44

Za poželeti!! "Orlovi" u Augzburgu tokom EP, pogledajte hotel i trening centar! (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Za poželeti!! "Orlovi" u Augzburgu tokom EP, pogledajte hotel i trening centar! (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaleri boraviće tokom Evropskog prvenstva 2024. u trening centru kakav do sada niste videli!

Žreb za grupnu fazu Evropskog prvenstva 2024. godine poslao je fudbalsku reprezentaciju Srbije u grupu C sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, što je prema pravilima UEFA odredilo da baza "orlova" bude u južnom delu Nemačke.

U skladu sa zahtevima selektora Dragana Stojkovića i njegovog stručnog štaba doneta je odluka da naš najbolji nacionalni tim tokom predstojećeg šampionata Evrope bude lociran u Augzbugu u hotelu "Maximilian’s" sa korišćenjem trening centra "Rosenaustadion".

 

S obzirom na činjenicu da će reprezentacija Srbije poslednje dve utakmice u grupi igrati u Minhenu na "Alijanc Areni", koja se nalazi nedaleko od Augzburga, ovakav izbor bio je logičan kako bi ekipa imala što manje opterećenja prilikom putovanja. Uz to, vrlo se vodilo računa da smeštaj, kao i uslovi u trening centru budu u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

Hotel "Maximilian’s" je kategorisan sa pet zvezdica i pruža idealne uslove za smeštaj sportskih ekipa. U njemu su odsedali reprezentacija Nemačke i klubovi poput Bajern Minhena i Borusije Dortmund.
Trening centar je udaljen desetak minuta od hotela i poseduje najkvalitetniju travnatu podlogu.

U skladu sa regulativom UEFA reprezentacija Srbije će u Nemačku doputovati pet dana uoči odigravanja prve utakmice.

Do tog meča naš najbolji tim imaće četiri provere, po dve u martu i junu. Fudbalski savez Srbije će u narednim danima obavestiti javnost o datumima odigravanja prijateljskih utakmica i imenima protivnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija