• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

22:27

Problemi za Ivanovića, Baskonija oslabljena pred Zvezdu

Starsportphoto©

Fudbal

Problemi za Ivanovića, Baskonija oslabljena pred Zvezdu

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde ove nedelje očekuje duplo kolo u Evroligi, prvo sutra gostuju Valensiji, a potom u petak Baskoniji.

Ekipa iz Vitorije pred duel sa crveno-belima muku muči sa povredama igrača, pre svih na centarskoj poziciji. Naime, trener Duško Ivanović protiv bivšeg tima najverovatnije neće moći da računa na Meta Kostela.

Američki centar je u izvrnuo desni zglob na utakmici Engesa lige i najverovatnije propustiće duplo kolo u elitnom takmičenju. Takođe, neizvestan je nastup i drugog centra Kalifa Diopa, koji je u poslednje vreme i ne dobija minute. 

Ekipa iz Vitorije sutra dočekuje Fener, potom dva dana kasnije ugostiće i Zvezdu. Crveno-beli će u Španiji pokušati da prekinu lošu seriju, jer su i svih dosadašnjih pet gostovanja doživeli poraze. 

S druge strane, Baskonija se od dolaska Duška Ivanovića preporodila u Evroligi i ostvarila je pet pobeda i samo jedan poraz. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija