• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

23:32

Viljareal i Makabi podelili bodove!

EPA

Fudbal

Viljareal i Makabi podelili bodove!

Podeli vest

U zaostalom meču trećeg kola grupe F Lige Evrope, snage su odmerili Viljareal i Makabi iz Haife, a susret je okončan bez golova - 0:0.

Pre ovog meča bilo je poznato da će Viljareal proći u dalju fazu takmičenja, ali je "žuta podmornica" propustila priliku da to učini kao prvoplasirana u grupi.

Naredno kolo, ujedno i poslednje u grupnoj fazi, doneće susret dva lidera. Španski tim, koji trenutno ima 10 bodova, ići će na megdan Renu koji ima 12 bodova.

Foto: EPA

 

Uprkos meču bez golova, nastavljena su dva niza. Makabi ne zna za pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope, dok Viljareal nije poražen u četiri uzastopna meča u istom takmičenju.

Nisu se gledaoci na "Madrigalu" nagledali bogzna kakvog fudbala.

Najbolja šansa za gol desila se tek u 70. minutu kada je izmenjeni Franci Pijero imao udarac koji je "za dlaku" promašio okvir gola i zatresao mrežu.

Gosti su u nastavku pokušali da preuzmu inicijativu, ali domaćin je bio koncentrisan do samoga kraja.

Nakon "mršavog" fudbala u pokrajini Kasteljon, Makabi će se pripremati za put u Atinu gde će ih dočekati Panatinaikos. Ukoliko žele da  njihov plasman u narednu fazu Lige Evrope bude i u domenu teorije, moraće Izraelci da izbore tri boda.

Podsećamo, prvi međusobni duel Viljareala i tima iz Haife odigran je na neutralnom terenu upravo u glavnom gradu Grčke, a bolji su bili Španci sa 2:1.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija