• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2023

16:02

FSS prelomio! Evo ko će dobiti Zlatnu loptu! Iznenađenje ili ne?

Starsportphoto

Fudbal

FSS prelomio! Evo ko će dobiti Zlatnu loptu! Iznenađenje ili ne?

Podeli vest

Odlukom Odbora za hitna pitanja FSS, selektor A reprezentacije Dragan Stojković, najbolji strelac našeg nacionalnog tima svih vremena Aleksandar Mitrović i kapiten ženskog A tima Violeta Slović, dobitnici su tradicionalnog priznanja Zlatne lopte FSS za 2023. godinu.

Odbor za hitna pitanja FSS na predlog Stručnog odbora čiji je predsednik Stanislav Karasi doneo je pomenutu odluku.

Svečana ceremonija na kojoj će se dodeliti trofeji laureatima biće održana 29. decembra na Novogodišnjem koktelu u Kristalnoj dvorani hotela Hajat.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

To će ujedno biti i prilika za promociju nove aplikacije Fudbalskog saveza Srbije.

Selektor "orlova" Dragan Stojković će četvrti put u karijeri dobiti prestižno priznanje za najboljeg trenera u Srbiji (2016, 2021, 2022), dok je ubojiti napadač Aleksandar Mitrović po treći put najbolji fudbaler Srbije (2018, 2022).

 

 

 

 

 

Kada su fudbalerke u pitanju, Violeta Slović je i ove godine bila fenomenalna u najvažnijim mečevima ženske reprezentacije Srbije, a ovo joj je drugo priznanje posle 2019. godine kada je Fudbalski savez Srbije prvi put uveo izbor najboljih i u ženskoj konkurenciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Orlovi" će u Nemačkoj biti spremniji nego u Kataru
Fudbal

"Orlovi" će u Nemačkoj biti spremniji nego u Kataru

Reprezentativcima Srbije više leži veliko tamičenje leti nego zimi! Fudbaleri Srbije biće spremniji na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nego što su bili na Svetskom prvenstvu u Kataru, poručuju za Informer nekadašnji igrači Nenad Milijaš i Milan Jovanović.

07.12.2023

16:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija