• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2023

07:46

Ludnica zbog Jovića! Navijači stali uz Srbina: On je jedina svetla tačka!

profimedia

Fudbal

Ludnica zbog Jovića! Navijači stali uz Srbina: On je jedina svetla tačka!

Podeli vest

Italijanski Milan ne blista u poslednje vreme, ali Luka Jović je napokon bljesnuo i počeo da pokazuje da mu je mesto u startnoj postavi slavnog kluba. Postigao je Srbin pogodak u porazu svog tima od Atalante (3:2), a navijači sve glasnije bruje da se vraća onaj stari Jović.

Srpski napadač Luka Jović počeo je da opravdava poverenje koje mu pruža trener Stefano Pioli, pa je na poslednje dve utakmice postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju.

Krenula je lavina komentara nakon novog pogotka bivšeg igrača Real Madrida i jasno je kao dan da u ovom momentu Jović ima punu podšku u italijanskom gigantu.

Foto: profimedia

 

 

Hvale ga navijači Milana i tvrde da je Luka bio jedina pozitivna stvar koja se sinoć desila njihovom timu u porazu.

 

"Srpski demon"

 

 

"Jedini pozitivan aspekt ove čudne i negledljive utakmice je gol Luke Jovića! Nakon oskarovskog početka sezone u horor kategoriji postigao je drugi uzastopni pogodak".


 

 

"Luka i Musa su možda samo dva igrača koji trenutno izgledaju dobro na terenu, zastrašujući pad Milana!"


" Ako ništa drugo, Milan je bar oporavio Luku"


 


"Nisam mislio da ću ovo ikad napisati, ali jedina pozitivna stvar ove večeri je bio Luka Jović".

 

 

Foto: EPAIMAGES/Reuters

 

 

 

Bilo je i onih koji su verovali u Srbina i kada mu nije išlo.

" Znao sam da nije njega Real slučajno kupio! Biće on ponovo onaj iz Bundeslige, ali u Seriji A" - samo su neki od komentara.

Srpski golgeter izjednačio je rezultat u 80. minutu, samo osam minuta nakon što je ušao na teren, ali su "rosoneri" ipak poraženi pogotkom Luisa Murijela u 90+5. minutu.

 Što se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom - osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokažem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene - rekao je Jović za "Informer".

I trner Stefano Pioli je nedavno govorio o Joviću u superlativu:

 „On ima talenat i kvalitet, ali mora da radi na svom intenzitetu. Potreban mu je ovaj poslednji korak da postane vrhunski igrač" -rekao je šef stručnog štaba Milana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija