• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

07:38

Stanković besan na sudije: Ako bih komentarisao suđenje...

EPA

Fudbal

Stanković besan na sudije: Ako bih komentarisao suđenje...

Podeli vest

Fudbaleri Pakšija savladali su Ferencvaroš u derbiju kola mađarskog šampionata rezultatom 3:2, a Dejan Stanković je bio besan na sudije posle utakmice.

Bio je ovo pretposlednji meč za oba tima pred pauzu u prvenstvu, a ekipa Pakšija završiće godinu na prvoj poziciji, ima četiri boda više. Meč u Pakšiju bio je rešen u 85. minutu kada je domaćima suđen penal, a Sabo ga realizovao za vođstvo od 3:1.

- Ako bih komentarisao suđenje, dobio bih zabranu, pa bih radije prepustio novinarima da ocenjuju sudijsku odluku -  rekao je Stanković novinarima posle meča komentarišući penal za protivnika.

Ferencvaroš  ima samo jednu pobedu u poslednjih pet utakmica, u ozbiljnoj je krizi.

- Izgubili smo tri boda, a ne titulu. Uprkos porazu, nismo igrali loše. Pakš je postigao pogodak posle prvog kornera, a potom se desila i greška Ismaila Anebe. To nam je otežalo posao, ali ne krivim igrače. U drugom poluvremenu smo igrali bolje, imali smo priliku da izjednačimo, ali crveni karton je u velikoj meri uticao na našu dalju igru - zaključio je Stanković.

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija