• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2023

21:27

Užas na Siciliji! Bivši fudbaler izrešetan u noćnom klubu

profimedia

Fudbal

Užas na Siciliji! Bivši fudbaler izrešetan u noćnom klubu

Podeli vest

Nekadašnji mladi fudbaler Palerma i Torina Rosolino Ćelesija (22) ubijen je u jednom noćnom klubu.

Kako prenose italijanski mediji, Ćelesija je izrešetan u toaletu noćnog kluba u Palermu, igrača su ubila dvojica braće. Stariji od braće je u fudbalera ispalio tri metka u grudi i vrat, a iako je brzo prebačen u bolnicu, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. 

Mediji sa Apenina prenose da je brutalnom ubistvu na Siciliji prethodila žestoka svađa Ćelesija sa pomenutom braćom, a nakon razgovora sa svedocima i pregleda snimaka sa sigurnosnih kamera, policija je uhapsila dva brata startosti od 17 i 22 godine. 

 

 

Motiv za ubistvo nekadašnjeg omladinca Palerma i Torina nije poznat, a mediji sa Apenina navode da su odnosi između žrtve i napadača već neko vreme bili napeti. 

Ubijeni momak je igrao na poziciji napadača, brzo se kao omladinac probio do seniorskog fudbala i igrao u italijanskoj Seriji D, ali je iznenada odlučio da u 20. godini završi karijeru.

Inače, Rosolino je bio sin istaknutog političara i pevača iz Palerma Đanija Ćelesija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija