• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2023

22:06

Kraj velike ere! Luka Modrić odlazi iz Reala!

Tanjug/AP

Fudbal

Kraj velike ere! Luka Modrić odlazi iz Reala!

Podeli vest

Hrvatski reprezentativac dogovorio sve sa Al Nasrom.

Era Luke Modrića u Real Madridu bliži se kraju. Izvesno je da legendarni hrvatski vezista neće produžiti ugovor sa "blankosima", a mediji u Španiji uveliko bruje da će Modrić put Saudijske Arabije već u julu naredne godine. 

"Todofichajes", španski portal specijalizovan za transfere, odišao je korak dalje i tvrdi da je Luka Modrić dogovorio saradnju sa Al Nasrom. 

"Modrić je pre nekoliko nedelja rekao čelnicima Reala da odlazi. Imao je zanimljivu ponudu Intera iz Majamija, ali je presudila uloga Kristijana Ronalda. Portugalac je bio u stalnom kontaktu sa njim, a Luka ga je uverio da će mu se pridružiti u Al Nasru", pišu španski mediji. 

Detalji Modrićevog ugovora sa Saudijcima još uvek nisu poznati, ali Španci nagađaju da će na godišnjem nivou hrvatski reprezentativac zarađivati oko 30.000.000 evra. 

Foto: profimedia

 

Navodno, postojala je opcija da Al Nasr otkupi Luku Modrića već tokom januara, ali je hrvatski reprezentativac u dogovoru sa Realom odbacio takvu mogućnost. Razlog su brojne povrede koje muče Karla Anćelotija zbog kojih Luka ne želi da ostavi ekipu na cedilu. 

Tokom karijere u Real Madridu Luka Modrić je odigrao 508 utakmica, postigao 38 golova i podelio čak 80 asistencija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija