• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

19:16

Ultimatum selektora urodio plodom - Bonuči nakon šest meseci napušta Berlin!

EPAIMAGES

Fudbal

Ultimatum selektora urodio plodom - Bonuči nakon šest meseci napušta Berlin!

Podeli vest

Iskusni Italijan vraća se u Seriju A.

Mnoge je letos šokirala vest da se Leonardo Bonuči u finišu svoje karijere seli iz Bundesligu i oblači dres Uniona. Stigao je iskusni Italijan u Berlin kako bi klubu pomogao u debitantskoj sezoni u Ligi šampiona, ali bez mnogo uspeha. 

Umesto dobrih rezultata - Union se ove sezone bori za opstanak u elitnom rangu nemačkog fudbala. Eliminisan je iz Evrope, a Bonuči se nije pokazao kao pojačanje. 

Iako ima 37. godina slavni italijanski štoper ne odustaje od reprezentacije i nastupa na predstojećem Evropskom prvenstvu. Mediji u Italiji javljaju da je Bonuči obavio razgovor sa selektorom Lučanom Spaletijem koji mu je postavio ultimatum.

Foto: EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

Naime, Spaleti je Bonučiju poručio da mora nazad u Seriju A kako bi pronašao klub u kom će igrati standardno kako bi selektor imao razloga da ga vodi u Nemačku. 

Agent iskusnog štopera - Alesandro Luči, odmah se bacio na posao, a kako se može čuti Roma je voljna da angažuje Leonarda Bonučija. Navodno, Žoze Murinjo želi pojačenje u srcu odbrane. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija