• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

13:08

Džabe pare! Zvezda Intera ne želi kod Mitrovića i Sergeja!

profimedia

Fudbal

Džabe pare! Zvezda Intera ne želi kod Mitrovića i Sergeja!

Podeli vest

Kako prenose italijanski mediji, fudbaler Intera Hakan Čalhanoglu odbio je ponudu saudijskog Al Hilala, za koji nastupaju reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Turčinu se ne ide iz Italije u Saudijsku Arabiju ni za 18 miliona evra po sezoni, a bio bi mu  ponuđen četvorogodišnji ugovor.

Naime, kako je prenela italijanska Gazeta delo Sport, Al Hilal je vezisti Hakanu Čalhanoglu ponudio pomenutu sumu, a ponuda će važiti i na kraju sezone.

 

Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo

 

 

Iskusni as je letos produžio ugovor sa Interom i u milanskom klubu trebalo bi da ostane do juna 2027. godine.

Hakan je jedan od najboljih igrača Intera ove sezone, a postigao sedam golova i imao tri asistencije u 17 utakmica u Seriji A.

Prešao je Čalhanoglu pre dve godine iz Milana u Inter i to se pokazalo kao pravi potez. On je do sada odigrao 116 utakmica i postigao 20 golova za italijanskog giganta.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija