• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2024

10:51

Videćete da sam potpuno lud! Murinjo objavio fenomenalne vesti!

profimedia

Fudbal

Videćete da sam potpuno lud! Murinjo objavio fenomenalne vesti!

Podeli vest

Slavni fudbalski trener Žoze Murinjo obradovao je sve obožavaoce objavom da uskoro kreće emitovanje serije o njegovoj karijeri. Navijači su oduševljeni i sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako šef stručnog štaba Rome izgleda u drugom, manje poznatom svetlu.

Za mnoge ljubitelje fudbala širom sveta sinonim za sjajnog stručnjaka je Žoze Murinjo, koji intrigira javnost od momenta od kada je stupio na veliku scenu.

Otkrio je trener koji je vodio brojne evropske velikane da nije siguran da li je imao ponudu da preuzme reprezentaciju Brazila i potvrdio je dolazak serije o njemu na platformu "Netflix".

- Sledeće nedelje počeće emitovanje serije o meni. Ona pokriva celu moju karijeru, u njoj su stvari koje nikada nisam nikome rekao, a otkrićete da sam potpuno lud - dočarao je navijačima i ljubiteljima serija Žoze šta mogu da očekuju.

 

Foto: Reuters

 

 

Čovek čiji je nadimak Posebni,  tvrdi da ne pregovara sa Njukaslom iako mediji bruje o tome, a rekao je da ne smatra da Roma iza njegovih leđa traži novog trenera.

Murinjo je pod ugovorom sa klubom iz Rima samo do kraja sezone, a pregovori o produžetku nisu započeli. Njegovi poslodavci o tome ne žele da pričaju i tvrde da sve mora da se reši u četiri zida i da će tek nakon toga izaći u javnost s informacijom. 

U međuvremenu, Žoze je progovorio o aktuelnim temama i tome što ga povezuju sa klupom reprezentacije Brazila.

 

Foto: Reuters

 

 

- Ne znam da li je to istina, jer nisam direktno ni sa kim razgovarao. Rekao sam svom agentu da ne želim da idem u pregovore sve dok Roma ne odluči ostajem li, ili odlazim. Mislim da ne pregovaraju sa drugim trenerima. Za mene je iskrenost najvažnija, a nemam razloga da mislim da porodica Friedkin nije iskrena. Verujem im u potpunosti - rekao je Murinjo.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Otkrio je bivši trener Benfike, Porta, Čelsija, Real Madrida, Intera, Mančester junajterda i Totenhema  da još uvek nije stavio potpis na ugovor sa italijanskim klubom.

- Nisam potpisao, ali dao sam reč klubu. Imao sam ponudu, neću reći od koga, ali rekao sam to u seriji koja će se emitovati na Netfliksu. Hteli su da prekršim reč koju sam dao Romi i ja sam to odbio. O ponudama koje dobijam prvo obavestim predsednika kluba. Verujem u reciprocitet i zato mislim da se i u klubu tako ponašaju prema meni i da su sve drugo samo glasine - zaključio je Žoze Murinjo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17