• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

15:33

Čelsi pobedio, Petrovićeva mreža opet netaknuta!

profimedia

Fudbal

Čelsi pobedio, Petrovićeva mreža opet netaknuta!

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija saladali su Fulam na domaćem terenu rezultatom 1:0 u meču 21. kola Premijer lige.

Bio je ovo poprilično izjednačen meč. Međutim londonski obračun pripao je "plavcima" na veliko oduševljenje domaćih navijača. Fulam je pretio danas, ali nisu "kolibari" uspeli da iskoriste nijednu šansu.

Jedini gol na meču desio se posle jedanaesterca. U četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena Isa Diop je napravio prekršaj, a sudija je automatski pokazao na belu tačku. Odgovornosti se prihvatio Kol Palmer koji je preciznim udarcem savladao protivničkog golma Lena.

Na golu Čelsija i danas je bio srpski čuvar mreže Đorđe Petrović. Naš as se sjajno pokazao, bio je apsolutno sigurna između stativa i sačuvao je mrežu svog tima.  Ovo je Petrović bio šest meč na golu slavnog londonskog tima.

Reprezentativac Srbije Saša Lukić u igru je ušao umesto Palinje u 82. minut. Nije imao značajnu minutužu, pa nije ni mogao mnogo da pokaže na terenu.

Čelsi je trenutno na osmoj poziciji Premijer lige sa osvojenim 31 bodom, dok je Fulam na 13. mestu sa sedam bodova manje.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija