• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

21:28

Spektakl u Primeri: Barsa u goleadi tukla Betis, het-trik Toresa

EPA

Fudbal

Spektakl u Primeri: Barsa u goleadi tukla Betis, het-trik Toresa

Podeli vest

Odličan meč na stadionu "Benito Viljamarin".

Zanimljivo je u španskoj Primeri, pošto je nakon velike bure na meču Real Madrid - Almerija, viđen spektakl i na meču katalonskog velikana!

Fudbaleri Barselone savladali su kao gosti ekipu Betisa sa 4:2 (1:0) u utakmici 21. kola La Lige. Bio je to duel u kojem je blistao napadač Barse Feran Tores, pošto je sa tri pogotka srušio ekipu iz Sevilje.

Foto: EPA

 

 

Namučili su se Katalonci da dođu do trijumfa, iako nije tako izgledalo na startu drugog poluvremena. Upravo je Tores u 21. minutu doveo goste u vođstvo, a onda početkom drugog dela, u 48. minutu, povisio i na 2:0.

 

 

Ipak, Betis se ekspresno vratio u meč i to preko čuvenog Iska. Nekadašnji vezista Real Madrida je u periodu od 56. do 59. minuta sa dva gola vratio "zeleno-bele" u meč, pa je potom imao i šansu za potpuni preokret.

Ipak, tim Ćavija Ernandeza pokazao se kao znatno kvalitetniji, pa u dramatičnom finišu sa dva gola došao do važnog trijumfa. Portugalac Žoao Feliks je u 90. minutu doneo prednost Barsi od 3:2, da bi Tores svojim trećim golom dva minuta kasnije postavio konačnih 4:2.

Ovako sada izgleda tabela Primere.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija