• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2024

09:40

Partizan imao milione na stolu! Vazura otkrio, odbio kofer para za Saldanju

Starsportphoto

Fudbal

Partizan imao milione na stolu! Vazura otkrio, odbio kofer para za Saldanju

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura ne kaje se što crno-beli nisu prodali Mateusa Saldanju.

Fenerbahče je bio ozbiljno zainteresovan za napadača, nudio višemilionsko obeštećenje, ali klub iz Humske nije želeo ni da čuje. Spekulisalo se o ponudi od osam miliona evra, ali čelnik Partizana otkriva da to nije tačna brojka, mada ne priznaje kolika je bila zvanična ponuda. 

- Ne kajem se što nismo prodali Saldanju. Ne želim da otkrivam zvaničnu ponudu. Otkriću samo da je bila više od 10.000.000 evra - kazao je za Žurnal Miloš Vazura.

Generalni direktor Partizana veruje da će Saldanja na leto vredeti mnogo više.

- Na kraju jesenjeg dela prvenstva rekli smo da nema prodaje ključnih igrača kakav je Brazilac, tako se ponašamo. Verujem ako Saldanja bude nastavio da igra na istom nivou i na proleće, stići će ista, ako ne i viša ponuda na leto. Svesni smo da Saldanja može da nam donese titulu, zbog toga je odluka bila jednostavna.

Foto: Starsportphoto

Mateus Saldanja: Partizan ga ne da ni za 10.000.000 evra

 

Zimski prelazni rok je za Partizan završen, osim ako se ne pojavi neka ponuda za igrače koji kod trenera Igora Duljaja imaju manju minutažu i nisu u prvom planu.

- Nećemo praviti problem ako dođe adekvatna ponuda za one koji su još početkom januara određeni da mogu da nas napuste. Da li će do odlaska doći pokazaće naredni dani -  konstatovao je Vazura.

Saldanja je u Partizan došao prošlog leta iz japanskog Džef junajteda, s tim da je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Nefčiju. Crno-beli su za njegov transfer izdvojili 1,3 miliona evra. Već sada su mogli sjajno da zarade, ali će ipak sačekati leto, kako je direktor poručio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija