• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

09:54

Bruka bivšeg asa Partizana i debi Radonjića! Svi pričaju o ovome (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Bruka bivšeg asa Partizana i debi Radonjića! Svi pričaju o ovome (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Majorke i Real Sosijedada odigrali su nerešeno 0:0, u prvom polufinalnom duelu španskog Kupa kralja, a i jutro nakon utakmice svi bruje o nekadašnjem napadaču Partizana Umaru Sadiku.

Iako je Real Sosijedad imao veći posed lopte i više udaraca ka golu protivnika, napadač Umar Sadik  je definitivno najzaslužniji što njegov tim nije izvojevao pobedu.

Naime. bivši ofanzivac Partizana je razbesneo navijače jer nije iskoristio dve šanse kada je ispred sebe imao praznu mrežu! Lopta nije htela u gol, a stekao se utisak da se igralo još dva dana da Sadik ne bi mogao da pogodi metu.

 

 

 

 

Reprezentativac Srbije i bivši igrač Torina, Nemanja Radonjić, debitovao je za Majorku ušavši u igru u 77. minutu susreta, dok je Matija Nastasić odigrao celu utakmicu.

 

 

 

 

Interesantno, trener Havijer Agire je odlučio da na ovom meču golmana Predraga Rajkovića ostavi na klupi. Srećom, to ga nije skupo koštalo, jer je mreža ostala netaknuta.

Revanš je na programu 27. februara i igraće se u San Sebastijanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija