• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

20:45

Bivši golman Čukaričkog zaustavio Siti! "Građani" iščupali bod protiv Čelsija, titula je sve dalje!

EPA

Fudbal

Bivši golman Čukaričkog zaustavio Siti! "Građani" iščupali bod protiv Čelsija, titula je sve dalje!

Podeli vest

Vrlo zanimljiv derbi meč u najjačoj fudbalskoj ligi na svetu.

Fudbaleri Mančester sitija i Čelsija odigrali su večeras na "Itihadu" 1:1 (0:1) u derbi meču 25. kola Premijer lige.

Bio je to meč u kojem su gosti mimo svih očekivnja vodili, ali na kraju ipak nisu uspeli da dođu do senzacionalnog trijumfa. Poveo je Čelsi pogotkom Rahima Sterlinga u 42. minutu, da bi konačan rezultat nakon mnogo sreće postavio Rodri golom u 83. minutu. Ništa nije mogao srpski golman Đorđe Petrović kod tog pogotka, pošto je lopta ispogađala nekoliko igrača pre nego što je završila iza njegovih leđa.

Foto: EPA

 

 

Očekivano, Siti je imao inicijativu i više šansi i na kraju čak 29 šuteva ka golu Petrovića. Ipak, svega pet je išlo u okvir gola srpsko reprezentativca, koji je sasvim solidno obavio svoj deo posla.

Na kraju ga je i pogledala sreća, pošto je nakon udarca Rodrija lopta završila van okvira gola, takođe nakon velike gužve u šesnaestercu "plavaca".

Foto: profimedia

 

 

Ekipu Pepa Gvardiole ovaj remi mogao bi skupo da košta u trci za titulu. Trenutno su treći na tabeli, sa četiri boda manje od vodećeg Liverpula i dva manje od drugoplasiranog Arsenala, s tim da "građani" imaju i meč manje.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija