• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. R.

24.02.2024

14:00

Žena opsednuta seksom proganjala zvezdu Liverpula! Uhodila ga svuda po gradu, on hitno reagovao!

EPA

Fudbal

Žena opsednuta seksom proganjala zvezdu Liverpula! Uhodila ga svuda po gradu, on hitno reagovao!

Podeli vest

Fudbaler Liverpula Trent Aleksander Arnold (26) proživljavao je pravi pakao u prethodnih 12 meseci, pošto ga je, prema pisanju britanskih medija, proganjala obožavateljka koja je opsednuta seksom!

Kako navodi britanski "San", Arnold je godinu dana bio na meti jedne ženske osobe, koja je došla u posed njegovog broja telefona, pronašla njegovu adresu gde živi i doslovce ga terorisala!

Prema pisanju ovog lista, ona mu je slala eksplicitne poruke i fotografije, uhodila ga je po gradu, čekala ga da završi trening, dolazila u restorane gde je on bio, a najgore od svega što mu je dolazila i na kućni prag.

Foto: EPA

Trent Aleksander-Arnold

 

Osim toga, kako se navodi, uznemiravala je i članove njegove porodice.

"Trent je u poslednjih godinu dana preživeo pravi pakao. On i njegova porodica susreli su se sa nečim što nikako nisu očekivali. Jedna žena je njega i njegovu porodicu terorisala eksplicitnim porukama. Pronašla je njegov broj telefona i beskrajno ga zvala i slala neprimerene poruke, eksplicitnog sadržaja", navodi "San".

Foto: EPA Images

 

 

Desni bek "crvenih" i reprezentacije Engleske zbog toga je morao da reaguje, pa je unajmio privatnog detektiva, sopstvene telohranitelje i ugradio je kamere ispred svog doma u Češiru.

"Morao je da angažuje privatnog detektiva i obezbeđenje. Promenio je svoj broj telefona, instalirao kamere i alarme. Ta žena se jednog dana pojavila u njegovoj kući, a dolazila je u Liverpulov trening kamp i svuda po gradu gde se on nalazio. Zbog toga mu je sugerisano da na društvenim mrežama ne objavljuje gde se nalazi", dodaje pomenuti sajt.

Trent je trenutno van trenažnog procesa, pošto ima povredu kolena. Ove sezone odigrao je 21 utakmicu i postigao dva pogotka, a deset je namestio.

Kako javljaju britanski mediji, Aleksander-Arnold dobio je podršku od kluba i saigrača u nameri da se reši terora od strane nezasite obožavateljke.

Trent je nedavno došao u centar pažnje kada je napravio šou na jednoj utakmici Premijer lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija