• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

24.02.2024

21:04

Nastasić izvukao Majorku u poslednjim trenucima (VIDEO)

EPA Images

Fudbal

Nastasić izvukao Majorku u poslednjim trenucima (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Majorke Matija Nastasić doneo je svom timu u 88. minutu izjednačenje (1:1) na gostovanju Alavesu u 26. meču Superlige.

Ekipa sa Balearskih ostrva mučila se tokom celog meča, a boljem utisku dugo vremena nisu doprinosila ni trojica Srba u ekipi. Na golu je bio Prerag Rajković, koji je matiran u 76. minutu. Tada je Karlos Benavidez doneo prednost svom timu. 

Foto: EPA Images

Nastasić slavi sa saigračima

Kako je vreme odmicalo, utisak je bio da će domačin stići do celog plena. Lepo je gazila ekipa Luisa Garsije, a onda je u 88. minutu na scenu stupio Matija Nastasić. Lopta je krenula sa centra ka levoj strani špesnaesterca. Zatim je udarac završio na desnoj strani gola, pa u centar, u gužvu. Tu se najbolje snašao srpski defanzivac i na opštu radost svog tima pogodio u mrežu. Nije bilo više vremena da bilo koja od ekipa povede, tako da je završeno podelom bodova. 

 

Majorka je sada mala srpska kolonija, pošto je osim Rajkovića i Nastasića na terenu bio i Nemanja Radonjić. Krilni napadač, koji je nedavno prešao na pozajmicu iz Torina, proveo je u igri 60 minuta. Svojim nastupom oduševio je sve koji su gledali utakmicu i uglavnom je pokupio pohvale i komplimente. Ipak, nije dao gol. Njegov izlazak iz igre promenio je igru Majorke, pa je Alaves u nastavku lako došao do gola. Srećom po goste, Nastasić se u finišu našao na pravom mestu u pravo vreme.

 

Standings provided by Sofascore

 

PRIMERA

26. KOLO

Petak
Real Sosijedad - Viljareal 1:3

Subota
Granada - Valensija odloženo
Barselona - Hetafe 4:0 (1:0)
Alaves - Majorka 1:1 (0:0)
Almerija - Atletiko Madrid 21.00

Nedelja
Kadis - Selta 14.00
Betis - Atletik Bilbao 16.15
Las Palmas - Osasuna 18.30
Real Madrid - Sevilja 21.00

Ponedeljak
Đirona - Rajo Valjekano 21.00


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija