• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.02.2024

23:37

Superklasiko završen bez pobednika! Boka preživela pakao "Monumentala" (VIDEO)

EPA Images

Fudbal

Superklasiko završen bez pobednika! Boka preživela pakao "Monumentala" (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri River Plejta i Boke Juniors odigrali su nerešeno 1:1 (0:0) u čuvenom Superklasiku u okviru sedmog kola Liga kupa Argentine.

Pred više od 85.000 navijača na stadionu "Monumental" dva ljuta rivala prikazala su kvalitetan fudbal, očekivano nije moglo da prođe bez tenzija i čarki na terenu, ali je na kraju završen najpravednije - podelom bodova. 

Spektakl dva najveća kluba iz argentinske prestonice počeo je fantastičnom koreografijom navijača Rivera, koji su uz bakljadu i zastave ceo stadion obojili u crveno-bele boje. 

Tokom prvog poluvremena gledali smo taktičko nadmudrivanje i tek pokoji pokušaj ka protivničkim golovima, ali zato nije izostalo koškanja i veerbalnih okršaja, pa su u prvih 45 minuta podeljena četiri žuta kartona. Prednjačila je Boka sa tri upozorena igrača. 

Foto: EPA Images

Kristijan Medina i Rodrigo Velagra u borbi za loptu

Drugo poluvreme River je bolje mnogo otvorio i već u 49. minutu preko Pabla Solarija i poveo. Usledila je brza kontra domaćina, Solari je istrčao jedan na jedan pred golmana Romera, šutirao i pogodio ga u noge, ali se na sreću lopta se ponovo odbila do napadača domaćih, koji je iz drugog puta bio uspešniji i zatresao mrežu za delirijum na "Monumentalu". 

 

 

Boka je istog trenutka krenula da juri izjednačenje, ali je River uspešno odolevao sve do 70. minuta, kada je odbrana domaćih poklekla. Po desnoj strani probio je Lautaro Blanko i ušao duboko u kazneni prostor, a potom vratio povratnu u visini jedanaesterca, gde je bio usamljeni Kristijan Medina, koji je zakucao loptu za ispostaviće se, konačnih 1:1.

 

 

Više zadovoljstva zbog remija na kraju je imao Plejt, koji je ostao lider u svojoj A grupi sa 13 bodova, dok je Boka u B grupi trenutno sedma sa 10 bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija