• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

28.02.2024

21:25

Nije odoleo arapskim parama! Legendarni fudbaler otkrio: Salah napušta Liverpul

EPA Images

Fudbal

Nije odoleo arapskim parama! Legendarni fudbaler otkrio: Salah napušta Liverpul

Podeli vest

Egipatski fudbaler Mohamed Salah (31) na kraju sezone definitivno će napustiti Liverpul i preseliti se u Saudijsku Arabiju.

Arapski klubovi i prošle sezone pokušali su da dovedu napadača "redsa" ali je on odbio bogate ponude i ostao na "Enfildu", ipak izgleda da je sada promenio mišljenje.

Iako sa engleskim klubom ima ugovor do leta 2025. godine, Salah će po završetku ove sezone spakovati kofere i napustiti Liverpul. Ovu informaciju otkrio je bivši egipatski reprezentativac Ahmed Hosam Mido, inače veliki prijatelj napadača "redsa". 

- Mohamed Salah će sledeće sezone igrati u Saudijskoj Pro ligi. Ugovori su potpisani - napisao je bivši fudbaler na društvenoj mreži X. 

Iako nije otkriveno ime kluba, pretpostavlja se da će popularni Mo obući dres Al Itihada. Naime, klub iz Džede će na leto ostati bez Karima Benzeme, koji zbog sukoba sa trenerom ekipe Marselom Galjardom, ali i upravom kluba ostatak sezone provesti na klupi. Takođe, spekuliše se da su Saudijci ponudili Salahu vrtoglavih 300 miliona evra. 

Egipćanin će tako posle sedam uspešnih sezona napustiti Liverpul. On je sa "redsima" osvojio sedam trofeja i to Ligu šampiona, UEFA Superkup, FIFA klupsko prvenstvo, Premijer ligu, FA kup, Komjuniti Šild, kao i Karabao Kup.

Ovaj potez Salaha možda je i očekivan, s obzirom da će Liverpul na leto napustiti i nemački stručnjak Jirgen Klop sa kojim Salah fantastično sarađuje na "Enfild Roudu".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija