• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

28.02.2024

19:32

Svi na stadion! U Humskoj otvaraju kapije pred derbi!

Starsportphoto

Partizan

Svi na stadion! U Humskoj otvaraju kapije pred derbi!

Podeli vest

Ulaz na meč 23. kola Superlige u kojem Partizan dočekuje Železničar iz Pančeva biće besplatan za sve ljubitelje fudbala!

Klub iz Humske je danas objavio tu informaciju na svom zvaničnom sajtu, uz napomenu da svi koji žele da prisustvuju utakmici moraju imati svoju ulaznicu.

"Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od četvrtka 29.02.2024. od 12 časova na prodajnom mestu: Ticketline Shop Novi Beograd - Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, u četvrtak i petak, radno vreme 10:00 – 18:00h)", navodi se u saopštenju crno-belih.

Foto: FK Partizan

 

Dodaje se da jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Foto: Starsportphoto

 

Svi navijači će moći da preuzmu svoju ulaznicu i na blagajnama stadiona Partizana na dan odigravanja meča, od 14 časova pa sve do početka utakmice. Duel između Partizana i Železničara na programu je u subotu (02.03.) sa početkom od 18:30. Taj meč predstavlja uvertiru za 172. po redu "večiti derbi" koji će biti odigran 9. marta na stadionu Crvene zvezde. "Parni valjak" trenutno je lider Superlige sa bodom prednosti nad aktuelnim šampionom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija