• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

29.02.2024

20:48

Borjanov klub u novom problemu! Sad je i UEFA kaznila Slovan

AP/Photo

Fudbal

Borjanov klub u novom problemu! Sad je i UEFA kaznila Slovan

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas Slovan iz Bratislave zbog ispada navijača.

Evropska kuća fudbala izrekla je kaznu za slovački klub jer su njihove pristalice koristile pirotehniku, demolirale toalete i oštetile delove stadiona austrijskog Šturma u prvoj utakmici plej-ofa Lige konferencija koja je odigrana 15. februara u Gracu. 

Slovan, za koji igra golman Milan Borjan, moraće da plati kaznu od 23.750 evra, a takođe UEFA im je naredila i da u narednih mesec dana kontaktiraju austrijski klub i dogovore nadokandu štete. Takođe, klubu iz Bratislave je zabranjeno da prodaje ulaznice za narednu utakmicu koju bude igrao na gostujućem terenu u evropskim takmičenjima. 

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Meč Šturma i Slovana iz Bratislave

Austrijski klub je prošao u osminu finala trećeg po jačini evropskog takmičenja, pošto je u prvom meču pobedio 4:1, a potom je i u revanšu slavio sa 1:0.

Podsećanja radi, Svetska fudbalska federacija (FIFA) nedavno je kaznila Slovan zbog dugovanja prema bivšem fudbaleru Vernonu de Marku, pa u naredna tri prelazna roka neće moći da dovode pojačanja. Ekipa iz Bratislave je u međuvremenu najavio da će u što kraćem roku platiti dugovanje, kako bi kazna o prelaznom roku bila ukinuta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija