• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

05.03.2024

23:49

Potvrđeno pisanje Informera! Ovo je sudijska delegacija za večiti derbi

Starsportphoto©

Fudbal

Potvrđeno pisanje Informera! Ovo je sudijska delegacija za večiti derbi

Podeli vest

Određen je ceo sudijski tim za večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana koji je na programu 9. marta 2024. godine (17.00, Arena Premium 1).

Glavni sudija će biti Pavle Ilić, kako je Informer prvi objavio. On je u tekućoj sezoni deset puta bio delioc pravde u mečevima Superlige i jednom u Kupu Srbije. 

Dva puta je sudio Crvenoj zvezdi, kod kuće protiv Radničkog iz Niša (1:0) i na gostovanju Spartaku u Subotici, kada je Zvezda ubedljivo slavila sa 4:1.

Partizanu je delio pravdu takođe dva puta. Jednom su crno-beli slavili  u Subotici protiv Spartaka (3:0), a drugi put je bilo u Humskoj, kada je TSC deklasirao domaćina. domaćina (4:0).

Foto: Starsportphoto

Pavle Ilić

 

Njegovi pomoćnici su Uroš Stojković i Nenad Đorović, dok je četvrti sudija Milan Stefanović.

Delegat ovog meča biće Vlado Glođović, dok je posmatrač Dejan Delević, a u VAR sobi su Miloš Milanović i Momčilo MIlaković.

Večiti derbi je na programu u 17.00 časova na stadionu Rajko Mitić. Partizan je trenutno za bod ispred Crvene zvezde, tako da je utakmica važna za oba kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija