• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.03.2024

15:51

Piksi, a on? Srbin dobio sjajan poklon za rođendan! Blistao, pa ga šampion otkupio!

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Piksi, a on? Srbin dobio sjajan poklon za rođendan! Blistao, pa ga šampion otkupio!

Podeli vest

Fenomenalne partije srpskog fudbalera Veljka Birmančevića (26) naterale su čelnike Sparte iz Praga da potpišu ugovor sa ofanzivcem do juna 2027. godine.

Birmančević je u prestonicu Češke stigao kao pozajmljeni igrač francuskog Tuluza, ekipe sa kojom je osvojio Kup Francuske i izborio plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Nije bio rođeni Šapčanin zadovoljan minutažom, pa je usledila pozajmica koja se ispostavila kao pun pogodak.

 

 

 

 

Nekadašnji igač Partizana, Rada, Čukaričkog i Malmea, danas proslavlja 26. rođendan i zvanično je postao fudbaler tima koji je trenutno na liderskoj poziciji češkog šampionata.

 

Foto: Sparta Prag

 

 

Uprava tamošnjeg velikana je iskoristila klauzulu u ugovoru, po kojoj imaju pravo otkupa za 3,3 miliona evra.

Nikada nije krio Birmančević da mu je velika želja da igra za reprezentaciju Srbije, ali ga selektor Dragan Stojković nije uvrstio na širi spisak reprezentativaca koji je danas objavio. Ipak, moraće Piksi da "baci pogled" na igrača koji svakako zavređuje pažnju.

 

 

 

Klub iz Praga igra u osmini finala Lige Evrope, gde će Veljku i drugovima rival biti  Liverpul.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija