• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

08.03.2024

15:45

Da li je realno ovo?! Šokantne kvote dan pred derbi! Nećete verovati kako sada izgledaju!

Starsportphoto©

Fudbal

Da li je realno ovo?! Šokantne kvote dan pred derbi! Nećete verovati kako sada izgledaju!

Podeli vest

Ne pamti se da je jedan klub pred večiti derbi bio toliko ponižen i potcenjen kao što je ove godine Partizan, lider na tabeli Superlige Srbije.

Prema procenama bukmejkera, na "Marakani" će u subotu (17.00, Arena Premijum 1) veliki favorit biti Crvena zvezda, o čemu svedoče i kvote koje su se pojavile nešto više od 24 časa pre početka spektakla.

I pre nekoliko dana aktuelni šampion Srbije je bio u ubedljivoj prednosti, ali trenutno stanje je šokiralo sve!

Naime, na pobedu Crvene zvezde kvota je 1,57, dok je za remi u Ljutice Bogdana predviđena

4,30.

 

 

Foto: printscreen

 

 

 

Nestvanro zvuči da je kvota na trijumf Partizana, koji igra odlično ove sezone i beži ljutom rivalu za bod, čak 6,50! Da, dobro ste pročitali!

Naravno, moguće i verovatne su promene do početka utakmice, ali ovo ponižavanje crno-belih je nestvarno!

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Partizan ponizio Zvezdu, pa crveno-beli servirali hladnu osvetu! Mogu li Saldanja, Ndijaje i društvo da ponove ovo?! (VIDEO)
Fudbal

Partizan ponizio Zvezdu, pa crveno-beli servirali hladnu osvetu! Mogu li Saldanja, Ndijaje i društvo da ponove ovo?! (VIDEO)

Šalovi i barjaci su spremni dok navijači kao zapete puške čekaju 172. večiti derbi, koji odavno nije imao veći ulog. Stariji simpatizeri Crvene zvezde i Partizana sa setom pričaju o vremenima kada su golgeteri punili mreže rivala, dok mlađe generacije ne znaju kako igleda kada voljeni tim postigne više od tri gola u najvećoj utakmici srpskog fudbala. Hoće li sutra na "Marakani" (17.00, Arena Premijum 1) biti svedoci spektakla i goleade, ili uspavanke kakvoj su često svedočili minulih godina, saznaćemo uskoro.

08.03.2024

14:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija