• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.03.2024

08:45

Rusi zvali Pogbu! Dobio je neverovatnu ponudu posle suspenzije zbog dopinga

profimedia

Fudbal

Rusi zvali Pogbu! Dobio je neverovatnu ponudu posle suspenzije zbog dopinga

Podeli vest

Francuski fudbaler Pol Pogba suspendovan je na četiri godine zbog dopinga, ali mu Rusi pružaju ruku spasa.

Pogba je bio pozitivan na sintetički  testosteron u avgustu prošle prošle godine, a anti-doping agencija je prihvatila zahtev tužioca da ga suspenduje na četiri godine. Njegova poslednja šansa je Sud za sportsku arbitražu u Lozani.

Dok čeka vesti, dobio je poziv iz Rusije, od tamošnje Medija lige, u kojoj igraju poznate ličnosti, influenseri, glumci, pevači, sportisti...  Pozvala ga je ekipa zanimljivog imena "Broke Boys". Sportski direktor Artjom Čatjaturjan pozvao je Pogbu, koji mu se zahvalio na pozivu.  Rusi su mu ponudili platu od 1.500 evra mesečno, kako su naveli, nisu mogli više zbog klupske politike. To mu je bilo premalo, iako četiri godine neće moći da igra fudbal, ili mu se ne igra fudbal sa ruskim glumcima. 

- Možda se čini kao šala, ali zvali smo ga, on je pristojno odbio ponudu. U očajnom je i teškom stanju, potrebno je malo vremena da prihvati da neće toliko dugo igrati fudbal. Naša liga je trenutno najozbiljnija u kojoj on može da igra - poručio je Rus. 

 

Foto: EPAIMAGES

Rusi zovu Pola Pogbu

 

Juventus je već ranije zamrznuo platu 31-godišnjem Francuzu koji je u "staroj dami" zarađivao osam miliona evra godišnje. Kako su mediji preneli Juventus će Pogbi primanja sa godišnjih osam miliona svesti na samo 2.000 evra na mesečnom nivou. Najverovatnije će se to nastaviti do konačne odluke Suda za sportsku arbitražu.

 

Pogba se pomiro sa situacijom u kojoj se našao.

- Tužan sam, šokiran i slomljeno mi je srce jer sve što sam gradio tokom profesionalne karijere mi je oduzeto. Kada budem slobodan zakonski da pričam, prava priča biće objavljena, ali nikada nisam uzimao suplemente s namerom da bih kršio antidoping pravila. Kao profesionalni sportista nikada nisam učinio ništa da poboljšam svoje izdanje koristeći supstance, nikda nisam iskazao nepoštovanje ili kritikovao sportiste i navijače timova za koje sam igrao ili one koji su bili protiv. Žaliću se Sudu za sportsku arbitražu - poručio je Pogba. 

Francuz je tokom karijere igrao za Juventus i Mančester junajted, a za reprezentaciju odigrao je 91 meč i postigao 11 golova.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija