• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

29.02.2024

16:27

Pogba se ne miri sa suspenzijom! Oglasio se i najavio žalbu! (FOTO)

EPAIMAGES

Fudbal

Pogba se ne miri sa suspenzijom! Oglasio se i najavio žalbu! (FOTO)

Podeli vest

Srce mi je slomljeno, poručio Francuz.

Krajem avgusta prošle godine odjeknula je vest da je Pol Pogba pozitivan na doping testu. Višemesečna saga oko budućnosti francuskog fudbalera danas je dobila epilog pošto je vezista Juventusa suspendovan na četiri godine. Budući da Pogba kroz dve nedelje puni 31. godinu, čini se da je odluka o dugoročnoj suspenziji jednaka kraju karijere...

Francuski mediji pisali su kako bi kazna mogla da bude smanjena na dve godine, ali je zahtev anti-doping tužioca usvojen i Pogba je osuđen na maksimalnu kaznu. Sa druge strane, Italijani javljaju kako je vezista Juventusa u dogovoru sa svojim advokatima odbio da se nagodi sa Sudom i prizna grešku. Rešio je da dokaže svoju nevinost - nije uspeo. 

Tim povodom iskusni fudbaler oglasio se na svom Instagramu i najavio da će Sportskom sudu u Lozani uložiti žalbu protiv prvostepene odluke. 

"Obavešten sam o odluci danas od Tribunala za antidoping, uveren sam da je presuda nepravedna. Tužan sam, šokiran i slomljeno mi je srce jer sve što sam gradio tokom profesionalne karijere mi je oduzeto. Kada budem slobodan zakonski da pričam, prava priča biće objavljena, ali nikada nisam uzimao suplemente s namerom da bih kršio antidoping pravila. Kao profesionalni sportista nikada nisam učinio ništa da poboljšam svoje izdanje koristeći supstance, nikda nisam iskazao nepoštovanje ili kritikovao sportiste i navijače timova za koje sam igrao ili one koji su bili protiv. Kao rezultat današnje odluke, žaliću se Sudu za sportsku arbitražu", napisao je Pol Pogba. 

Francuz je tokom bogate karijere nastupao za Juventus i Mančester junajteda, a za reprezentaciju odigrao je 91 meč i postigao 11 golova. Uskoro se očekuje da "stara dama" raskine saradnju sa Pogbom budući da ima ogromnu platu te da nakon odluke o suspenziji neće moći na teren. Navodno, raskid će ići na štetu francuskog fudbalera i Juventus će uštedeti oko 33.000.000 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija