• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

13.03.2024

15:15

Ovo ni psu ne bih dao! Navijačima se povraća od čizburgera koji prodaju Madriđani

profimedia

Fudbal

Ovo ni psu ne bih dao! Navijačima se povraća od čizburgera koji prodaju Madriđani

Podeli vest

Fotografija čizburgera sa slaninom koji navijači mogu da kupe na stadionu Real Madrida ekspresno je postala viralna na društvenim mrežama.

Navijači se utrkuju ko će pre na objavi selfi sa stadiona "Santijago Bernabeu", a sad je osvanula i  fotka čizburgera sa slaninom, koja se navodno prodaje u domu Reala. 

Na društvenoj mreži "X" objavljeno je da čizburger, koji izgleda tako da odmah izgubite apetit, košta 10 evra. Navijači su zgroženi, a glavna je tema u Engleskoj i Italiji, pa se ređaju šale i prozivke na račun Madriđana.

Komentari ljubitelja fudbala su urnebesni, pa neki kažu da Španci štede kako bi doveli Mbapea, drugi da si već sve potrošili na Belingema, a jedan je napisao da čizburger ne bi dao ni svom psu: "Odvratno", "Sramoa", "Ovo ne liči na burger", "Gde je sir", "U zatvor, odmah", "Bože, stvaerno su počeli da šttede novac za Kilijana Mbapea", neki su od komentara šokiranih navijača.

 

 

 

Inače, Real se nedavno pohvalio da će imati najmoderniji stadion na svetu, pa ih navijači prozivaju da je sramota što koriste navijače i prodaju užasnu hranu. Madriđani su u renoviranje uložili navodno pola milijarde evra pa je možda to razlog što štede, a pokušavaju da zarade na fanovima. Real Madrid će u budućnosti instalirati i rezervne terene, tako da će moći da se postavi košarkaški, teniski, čak i hokejaški teren. Instaliran je pokretni krov na stadionu, proširene su i tribine, pa će "Bernabeuu" biti zaista najmoderniji na svetu.Real se nada i velikoj zaradi od poseta, kao i od događaja koji nisu fudbalski, poput koncerta Tejlor Svift, američke pevačice za čiji je nastup ulaznica koštala od 85 do 599 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija