• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

15.03.2024

21:09

Anćeloti prebacuje pritisak na Mančester: Favoriti su protiv nas!

EPA

Fudbal

Anćeloti prebacuje pritisak na Mančester: Favoriti su protiv nas!

Podeli vest

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas na konferenciji za medije, da je ekipa Mančester sitija favorit protiv njegovog tima u četvrtfinalu Lige šampiona.

U derbiju četvrtfinala fudbalske Lige šampiona igraće najtrofejniji evropski klub Real i branilac titule prvaka Evrope Mančester Siti, određeno je danas žrebom u sedištu Evropske fudbalske federacije (UEFA). 

- Bolji smo nego ikada. Dobro stojimo u La Ligi, prošli smo u četvrtfinale Lige šampiona. Kurtoa i Militao su se vratili. Optimističan sam. Počeli su da treniraju sa timom ove nedelje, iskoristićemo ovu reprezentativnu pauzu kako bismo odigrali prijateljske utakmice sa mladim timom i vratili ih u ritam. Siti svi vide kao favorita, osvojili su ovo takmičenje prošle sezone. Ali i mi imamo samopouzdanja da napravimo dobar rezultat. To što je revanš u Mančesteru nam ne smeta. Četvrtfinale Lige šampiona kroz istoriju se pokazuje kao vrlo komplikovano za sve ekipe - istakao je Anćeloti.

Četvrtfinalni mečevi na programu su 9. i 10, odnosno 16. i 17. aprila, dok su polufinala zakazana za 30. april i 1. maj, odnosno 7. i 8. maj. Finale je 1. juna na londonskom Vembliju. Parovi četvrtfinala su: Arsenal (Engleska) - Bajern (Nemačka), Atletiko (Španija) - Borusija Dortmund (Nemačka), Real (Španija) - Mančester Siti (Engleska), Pari Sen Žermen (Francuska) - Barselona (Španija).

Titulu brani Mančester Siti koji je lane u finalu u Istanbulu savladao Inter rezultatom 1:0.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija