• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

16.03.2024

19:03

Bajern dominatno do pobede, Kejn posao rekorder!

Tanjug/AP

Fudbal

Bajern dominatno do pobede, Kejn posao rekorder!

Podeli vest

Zanimljivo popodne u Nemačkoj obeležile su utakmice 26. kola Bundeslige.

Fudbaleri Bajerna iz Minhena na gostujućem terenu savladali su Darmštad sa 5:2. U ovom neverovatnom meču poveo je domaći tim pogotkom Šarkea u 28. minutu,  a onda je usledila goleada Bavaraca.

Prvo je pogodio Musijala u 36. minutu, da bi potom bio precizan Hari Kejn u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvrmena. Englez je tako postao rekorder po golovima debitanata u Bundesligi. Ovo je bio njegov 31. pogodak.

Foto: Tanjug/AP

 

 

U 64. minutu ponovo je Musijala probušio  mrežu domaćina, a onda je pogodio Gnabri u 74. minutu. U strelce se upisao i Tel u trećem minutu sudijske nadoknade. Utešni gol za Darmštad postigao je Vihelmeson u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Ubedljiv trijumf upsiao je Augzburg na gostujućem terenu protiv Volfsburga rezultatom 3:1.  

Domaćin je poveo već u devetom minutu kada je precizan bio Vimer. Ipak, isti igrač je od heroja postao tragičar, pošto je dobio crveni karton u 45 minutu, a samo dva minuta kasnije gosti su došli do izjednačenja golom Majera.

Foto: Tanjug/AP

 

 

U drugom delu utakmice, gostujući tim je iskoristio igru sa fudbalerom više. Dva gola je postigao Kristijan Jakić(61 i 79) i tako je doneo trijumf svom timu.

Majnc je na domaćem terenu sa 2:0 bi bolji bolji od Bohuma. Oba gola je postigao Jonatan Burkardt (45+3 i 71).

Union Berlin je kod bio bolji od Verdera iz Bremena sa 2:1. Strelci za pobedničku ekipu bili su Vertesen (50) i Aronson (52), dok je za goste pogodio Vizer (63). Jedini remi desio na meču između Hajednhama i Borusije iz Dortmunda (1:1). Gosti su poveli golom Haka u devetom minutu, a Hajednham je izjednačio zahvaljujući golu Erena Dinkcija u 63. minutu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija