• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

16.03.2024

18:56

Valverde nameštao, Vinisijus pogađao! Real sve bliži novoj tituli!

EPAIMAGES

Fudbal

Valverde nameštao, Vinisijus pogađao! Real sve bliži novoj tituli!

Podeli vest

Četa Karla Ančelotija bez problema izašla na kraj sa Osasunom.

Žreb za Ligu šampiona odlučio je da finale pre finala dobijemo već u narednoj fazi takmičenja pošto će rivali u četvrtfinalu biti Real Madrid i Mančester siti. "Građanima", pored borbe za odbranu evropskog trona, predstoji i žestoka trka u Premijer ligi što bi mogao da bude ogroman teret za četu Pepa Gvardiole. Sa druge strane, sve su prilike da "kraljevski klub" takvih muka neće imati.

Niz sjajnih rezultata Madriđani su nastavili danas na gostovanju u Pamploni pošto su sa 4:2 (2:1) savladali Osasunu i stekli deset bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Đironu. 

Meč na "El Sadaru" obeležio je fantastični Federiko Valverde koji je delio asistencije kao od šale. Urugvajac je kumovao kod tri od četiri gola Real Madrida i predvodio svoj tim do velike pobede. 

Foto: EPAIMAGES

 

Prednost godima doneo je Vinisijus Žunior u četvrtom minutu, ali je Osasuna stotinak sekundi kasnije uzvratila preko Ante Budimira. Bio je to početak kraja za izabranike Jagoba Arasatea, Real je već do poluvremena uspeo da povede preko Danija Karvahala, a u nastavku potpuno doduče rivala.

Na 3:1 duplirao je novopečeni reprezentativac Maroka - Braim Dijaz, a pobedu Real Madrida drugim golom na meču potvrdio je Vinisijus Žunior nakon het-trik asistencije Federika Valverdea. Poraz domaćeg sastava uspeo je da ublaži Munjoz u 91. minutu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija