• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

17.03.2024

23:34

Ni "d" od derbija! Barselona protutnjala kroz Madrid

AP PHOTO

Fudbal

Ni "d" od derbija! Barselona protutnjala kroz Madrid

Podeli vest

Fudbaleri Barselone večeras su u gostima u potpunosti nadigrali ekipu Atletiko Madrida sa 3:0 (2:0) u 29. kolu španske Primere.

Katalonci su na "Vando Metropolitanu" stigli dosta odmerniji posle obaveza u Ligi šampiona i bukvalno do nogu potukli "jorgandžije". 

Barselona je tako iskoristila kiks Đirone i prestigla ih na drugom mestu i sada ima 64 boda, dva više od pomenute ekipe.

Foto: AP PHOTO

Okršaj fudbalera Atletika i Barselone

Iako je utakmica najavljena kao derbi, to je bio slučaj samo na papiru, pošto ekipa Dijega Simeonea jedva da je uspela jednom da ozbiljno zapreti gostima. Ekipa Ćavija Ernandeza od starta je imala inicijativu, ali je to tek krunisala u završnici kada je u 38. minutu Žoao Feliks na asistenciju Roberta Levandovskog zatresao mrežu svog bivšeg tima. Koliko je Atletiko bio beznačajan najbolje govori da za 45 minuta nisu uputili nijedan šut u okvir gola. 

Foto: AP PHOTO

Robert Levandovski u duelu sa igračima Atletiko Madrida

Neočekivano, Katalonci su samo pet minuta kasnije ostali bez trenera, pošto je Ćavi zaradio isključenje i to jer je konstantno protestvovao kod sudija, smatrajući da dozvoljavaju previše grubu igru. 

Međutim, to nije zaustavilo Barselonu da u drugom poluvremenu zada konačan udarac domaćinu. Već u 47. minutu gosti su duplirali prednost. Ovog puta Levandovski je iskoristio dodavanje Rafinje i udarcem o levu stativu pogodio mrežu Jana Oblaka. Sve dileme oko rezultata rešene su u 65. minutu kada je Fermin Lopez postavio konačnih 3:0. Levanvoski je odlično centrirao u kazneni prostor, a mladi španski fudbaler je glavom matirao slovenačkog golmana. 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija