• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

17.03.2024

23:01

Udario Jokić na Dončića, Denver na Dalas! Svet video spektakl, a na kraju - šok! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Udario Jokić na Dončića, Denver na Dalas! Svet video spektakl, a na kraju - šok! (VIDEO)

Podeli vest

NBA liga je videla spektakl! Udario je Jokić na Dončića, Denver na Dalas, a na kraju uspešnija je bila ekipa Maveriksa, predvođena slovanačkim reprezentativcem i pobedila - 107:105.

Fantastična utakmica viđena je u Dalasu, gde je na kraju više sreće imala domaća ekipa i pogotkom Kajrija Irvinga i to preko Nikole Jokića uz zvuk sirene srušila aktuelnog šampiona NBA lige. 

Maveriksi su se tako revanširali Nagetsima za ovosezonska dva poraza. 

 

 

Pravi spektakl priredili su Dalas i Denver u Teksasu, ekipe su se konstantno smenjivale u vođstvu, niko nije uspeo da stvori osetniju prednost, sve do poslednje četvrtine. Tada je Dalas predvođen Lukom Dončićem pobegao na dvocifrenu prednost (98:85) i činilo se da će lako stići do trijumfa.

Ipak, ekipa Majkla Melouna nebrojno puta do sada pokazala da ih nikad ne treba otpisati. Aktuelni šampion je ubacio u šestu brzinu i istopio prednost rivala, a onda i trojkom Džamala Mareja na 27 sekundi do kraja stigao do vođstva - 105:102. Uzvratio je na drugoj strani Dončić i doneo poravnanje svojoj ekipi.

Foto: Tanjug/AP

Dončić i Jokić

Imao je Denver još jednu šansu za pobedu, ali je Marej promašio šut sa distance na manje od tri sekunde do kraja. Dalas je tada izveo mat u dva poteza. Kleber je ubacio loptu sa strane do Irvinga, koga je u stopu pratio Jokić, a on je i pored srpskog košarkaša uspeo da se poludistance pogodi uz zvuk sirene za ludnicu u Dalasu.

Foto: AP PHOTO

 

Jokić je večeras pružio poenterski slabiju partiju nego što se to od njega očekivalo. Somborac je stigao do novog dabl-dabl učinka, ali sa samo 16 postignutih poena i uz 11 skokova i sedam asistencija. U ekipi Denvera najbolji su bili Marej sa 23 i Majkl Porter Džunior sa 20 poena. 

Na drugoj strani je maestralan je bio Dončić sa čak 37 poena i devet skokova, dok je heroj Irving meč završio sa 24, uz devet asistencija i sedam skokova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija