• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.03.2024

09:49

Jokić je MVP, nema mana! Svirajte kraj, Amerikanac je stavio tačku

profimedia

NBA

Jokić je MVP, nema mana! Svirajte kraj, Amerikanac je stavio tačku

Podeli vest

Bivši košarkaš Džejson Krou pokušao je da ubedi Pola Pirsa da je Denver sa Nikolom Jokićem favorit da odbrani titulu, kao i da je Srbin MVP.

Krou obožava srpskog centra, kaže da je najbolji košarkaš na svetu. Srbin je dvostruki MVP u NBA ligi i ove godine je prvi favorit za novo priznanje. To smatraju brojne NBA legende poput Kevina Garneta, Stefona Marberija, a sad je to javno rekao i  Džejson Krou. 

- Neću biti razočaran ako Jokić osvoji MVP nagradu. Rekao sam već, on je najbolji NBA igrač. On nema mana. Igra u svom tempu, svake večeri isporuči svoje - rekao je Krou u podkastu “The Truth Lounge”, pa je jasno da za njega sad može da se završi MVP trka .

Pol Pirs ne deli njegovo mišljenje.

- Kako misliš nema mana, njegova odbrana - dodao je Pirs.

 

Foto: printscreen

Džejson Krou i Pol Pirs

 

 Džejson mu je potom detaljno objasnio zašto diže Srbina u nebesa.

- Njegova odbrana je sjajna. Nije sjajan u odbrani jedan na jedan, ali je sjajan timski igrač u odbrani, njegov IQ nadoknađuje to. Zna kako da pokrije svoja područja, nije slaba karika, kako da iskoristi svoje uglove, sjajan je u skoku u odbrani. Prisiljava vas da uzimate teške uglove. Nije savršen u odbrani, ali je na nivou šampiona u odbrani - objasnio je Krou.

Pirs ga je onda pitao da li su mu Nagetsi glavni favoriti za titulu.

- Da, oni su šampioni, Jokić je najbolji igrač - ponovio je Krou.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija