• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.03.2024

07:00

Jokić dobio "nervni slom", urlao i psovao! Umalo zgromio trenera (VIDEO)

printscreen

NBA

Jokić dobio "nervni slom", urlao i psovao! Umalo zgromio trenera (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera i Finiksa odigrali su spektakularan meč, a Sansi su ipak posle produžetka slavili sa 117:107.

Nikola Jokić je bio u MVP modu, ali je briljirao i Kevin Durent koji je na kraju pokvario planove Nagetsima, odveo meč u produžetak  tokom kog je Finiksa slavio 117:107.

Srpski centar je utakmicu završio sa novim dabl-dabl učinkom, ubacio je 25 poena, a imao je i 16 skokova i pet asistencija, što nije bilo dovoljno za novi trijumf njegovog tima. Džamal Marej je bio najefikasniji u ekipi Denvera sa 28 poena uz sedam skokova i devet asistencija, dok je Porter dodao 20 poena, a Koldvel meč okončao sa 11.

Borio se Jokić, izgarao na parketu, pa je u jednom momentu tokom poslednje četvrtine vikao i na trenera Majak Melouna. Finiks je imao 99:90 ali je onda Denvera napravio seriju 12:0 i preokrenuo rezultat. U jednom momentu pri rezultatu 96:90 za Finiks Jokić je poludeo jer trener Meloun nije tražio čelendž. Besneo je i vikao na trenera dok je išao ka svojoj klupi, čak i opsovao.

Pogledajte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija