• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

19.03.2024

13:22

Zdjelar zeza Ruse u svlačionici I blista zbog povratka među "orlove"! Svi mi traže karte, stadion će biti krcat!    (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Zdjelar zeza Ruse u svlačionici I blista zbog povratka među "orlove"! Svi mi traže karte, stadion će biti krcat! (VIDEO)

Podeli vest

Prema mojim informacijama stadion u Moskvi je već rasprodat, zezao sam saigrače iz CSKA zbog Mitra, a veliko je zadovoljstvo i privilegija biti u reprezentaciji posle dugo vremena, poručio je Saša Zdjelar (28), fudbalski reprezentativac Srbije.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, okupio je u ponedeljak igrače na koje računa za prijateljske mečeve protiv Rusije i Kipra u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

Zahvaljujući dobroj formi u ruskom šampionatu, poziv je dobio fudbaler CSKA iz Moskve, Saša Zdjelar. On će upravo u gradu u kojem igra sa velikim uspehom imati priliku da dokaže da je Piksi napravio dobar izbor uvrstivši ga na spisak.

- Drago mi je je da sam ponovo ovde, veliko je zadovoljstvo i privilegija biti u reprezentaciji posle mnogo vremena. Srećan sam što sam opet tu i što mogu da branim boje naše države. Dugo nisam bio u reprezentaciji, želim da pokažem selektoru da mi je mesto ovde i nadam se da ću opravdati očekivanja. – poručuje Zdjelar.

 

 

Pričao je bivši fudbaler Partizana o sezoni u Rusiji, gde se vodi velika borba za vrh Premijer lige.

- Samtram da smo mogli još više da pritisnemo vodeće ekipe, imali smo nekoliko pehova, primali golove u poslednjim trenucima meča protiv glavnih konkurenata, ali mislim da će drugi deo prvenstva biti naš, prošle godine se to pokazalo, odradili smo dobar posao i verujem da će tako biti i sada.

Tvrdi Srbin da će tribine stadiona Dinama u Moskvi biti ispunjene do poslednjeg mesta u duelu koji se igra 21. marta.

- Prema mojim informacijama stadion je već rasprodat, mnogo naših ljudi koji žive u Moskvi žele da dočekaju našu reprezentaciju, pitali su me za karte, ali to je sada nemoguća misijaMalo smo se Milan Gajić i ja šalili sa saigračima, pogotovo ja sa štoperom, a sve zbog onoga što ga očekuje sa Mitrovićem. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži. On je igrao u Beogradu kada smo ih pobedili 5:0. Osetio je Mitrovu snagu dobro. Sve su to neke naše interne šale. Mnogo nas poštuju, prate igre naših igrača u evropskim ligama, imaće veliki motiv, sigurno da jedva čekaju da izađu na teren.

 

Foto: fss.rs

 

 

 

Svestan je Zdjelar da neće biti lako, jer i Rusi imaju igrače koji nastupaju sa mnogo uspeha u inostranim ligama.

- Ovo će im biti najjača provera u poslednje vreme, praktično od trenutka kada se nalaze pod sankcijama zbog kojih ne mogu da igraju u evropskim takmičenjima. Za ovaj meč su pozvali sve najbolje što imaju i siguran sam da će biti jako motivisani da se u ovom meču pokažu u najboljem svetlu.

Navijači Srbije već razmišljaju o Nemačkoj, gde nas očekuju susreti sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, ali fudbaleri idu korak po korak.

- Ima vremena do tada, ali verujem da ćemo kao reprezentacija izvući pouke iz nekih ranijih učešća na najvećim takmičenjima. Treba razmišljati i o tim utakmicama, ali uveren sam da će Srbija biti spremna za ono što je očekuje u Nemačkoj i da će se pokazati u najboljem svetlu.

Foto: fss.rs

 

 

 

Zdjelar je do sada sakupio tri nastupa za Srbiju, debi protiv Izraela, a onda je dva meča igrao upravo protiv Rusije?

- Protiv Rusije sam ulazio na teren pred kraj meča, ostvarili smo tada remi i pobedu, bilo bi lepo da sada ponovo ostvarimo pobedu.

Sledeće godine je 10 godina od osvajanja titule prvaka sveta na Novom Zelandu, a deo te ekipe bio je i sadašnji A reprezentativac.

- Uh, vreme leti, kao da smo juče igrali finale protiv Brazila.  Lepo je sve ono što se dešavalo, to što smo napravili za našu zemlju. Lepo je sećati se takvog rezultata, mislim da je to uspeh koji je ostavio neizbrisiv trag - zaključio je Saša Zdjelar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17