• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

21.03.2024

16:56

Hrvat iz Reala jedva čeka da istrči pred 'grobare': Najbolja atmosfera na svetu!

Starsportphoto

Fudbal

Hrvat iz Reala jedva čeka da istrči pred 'grobare': Najbolja atmosfera na svetu!

Podeli vest

Košarkaš madridskog kluba, Mario Hezonja (29), uoči okršaja u Areni (20.30, Sport klub 1), ne krije da gaji simpatije prema crno-belima.

Prošle sezone je hrvatski as dočekan i ispraćen ovacijama iz Beograda, a nešto slično očekuje se večeras u 31. kolu Evrolige. Ne kriju "grobari" simpatije prema sjajnom krilnu, priželjkuju i da ga vide jednog dana u crno-belom dresu, pa ga i na društvenim mrežama često zasipaju porukama i komplimentima.

Hezonji na leto ističe ugovor sa Realom, informacije koje stižu sa Pirineja nagoveštavaju da saradnja neće biti produžena i da on navodno na stolu već ima bogatu ponudu da se vrati u Panatinaikos, gde je igrao 2021. godine.

- Nisam ništa razmišljao o tome. Istina je da mi stiže puno poruka, zahvalan sam svim navijačima koji me prate i poštuju. Nastojim da vratim to na terenu. Što se tiče nastavka moje karijere, ništa ne znam. Maksimalno sam koncentrisan na ovu sezonu, da ponovimo uspeh ako je moguće i da mi onda bude lakše da razmišljam o budućnosti - rekao je Hezonja u razgovoru za srpske medije.

On dodaje da se raduje što će ponovo moći da igra u krcatoj dvorani, a posebno je pohvalio navijače Partizana.

- Nama domaćima ne predstavlja problem puna Arena. Mislim na mene i Musu. Znamo da je u Beogradu najbolja atmosfera na svetu - jasan je Hezonja.

 

 

Momak rođen u Dubrovniku svestan je da je ovaj meč od ogromne važnosti za ekipu Željka Obradovića, koja se bori za plasman u plej-in.

- Kao fan Evrolige i fan Partizana voleo bih da ga vidim u plej-ofu. Za nas je ovo takođe bitna utakmica, jer smo neke prethodne gubili na blesav način. Bilo je tu svega, od bolesnih igrača do povreda - objasnio je Hezonja.

"Kraljevski klub" je lider na tabeli, pa donekle rasterećen dolazi u srpsku prestonicu i to bez vedeta kao što su Serhio Ljulj, Rudi Fernandez i Serhio Rodrigez, dok je Džanan Musa pod znakom pitanja.

Foto: Starsportphoto

Mario Hezonja voli da igra u Areni

Zato se upravo od nekadašnjeg člana Orlanda, Njujorka i Portlanda očekuje da preuzme najveću odgovornost, a odlične partije koje pruža ove sezone potvrđuju da će odbrana "parnog valjka" morati posebno da obrati pažnju na njega.

- Mislim da pravi takmičar i sportista nalazi motivaciju kada je na vrhu, da tu i ostane. Imamo iskustva što se tiče Evrolige, želimo da ostanemo maksimalno koncetrisani do samog kraja. Možda čak i nije toliko bitno biti prvi sada, već da na kraju podignemo trofej - zaključio je Hezonja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija