• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

23.03.2024

12:11

MIhajlo prišao navijaču, a onda oduševio sve (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

MIhajlo prišao navijaču, a onda oduševio sve (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Čelsija i ukrajinske reprezentacije Mihajlo Mudrik (23) ispunio je obećanje i jednom navijaču je kupio mobilni telefeon.

Na prošlogodišnjem, jesenjem okupljanju, on je zastao ispred jednog navijača reprezentacije Ukrajine koji ga je snimao i pitao ga: "Opet ti? Koliko tvoj telefon ima memorije? Moraću da ti kupim novi, jer je tvoj uređaj pun mojih video-klipova".

Nije dugo čekao Mudrik,  ispunio je obećanje već u martu kada je došao na okupljanje pred utakice baraža.

Spremajući se za meč protiv Bosne i Hercegovine u Zenici, navijač po imenu Saško je naravno ponovo pratio ekipu, a čim ga je je igrač Čelsija zapazio, prišao je kako bi ga pozdravio.

Potom je izvadio mobilni telefon i poklonio ga navijaču.  Video  tog trenutaka postao je viralan na internetu.

 

 

Mudrik  je prošle godine prešao iz Šahtjora u Čelsi za čak 70 miliona evra. Za reprezentaciju Ukrajine ima 17 nastupa i jedini pogodak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija