• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

30.03.2024

21:42

Premijer liga: Petrović kiksnuo i dvaput kapitulirao, goleada Njukasla i Vest Hema

AP/Photo

Fudbal

Premijer liga: Petrović kiksnuo i dvaput kapitulirao, goleada Njukasla i Vest Hema

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija, za koji nastupa naš golman Đorđe Petrović, odigrali su 2:2 (1:0) protiv Barnlija u meču 30. kola Premijer lige i tako propustili priliku za pomak u gornji deo tabele.

Srpski čuvar mreže, koji je nedavno nastupao i za A reprezentaciju naše zemlje, odigrao je čitav meč i primio je dva pogotka, a naročito se izdvaja drugi gol, kod kojeg je mogao i morao bolje da odreaguje. Njegovim kiksom Čelsi je ostao bez tri boda, pa je trenutno na 11. mestu u Premijer ligi Engleske.

Foto: profimedia

 

 

Čelsi je tokom meča dvaput vodio i to pogocima Kola Palmera. Sjajni ofanzivac odigrao je majstorski, pošto je prvo "Panenjkom" iz penala doneo prednost "plavcima" u finišu prvog poluvremena, a onda u finišu dao još jedan sjajan gol nhakon asistencije Rahima Sterlinga. Ipak, Barnli je uspevao da nađe odgovor na to. Prvo je Džoš Kalen izjednačio na 1:1, a u finišu je Dara Ošej savladao Petrovića nakon udarca glavom. Srbin je loptu, umesto u polje, odbio u mrežu.

 

 

Prvi meč 30. kola odigrali su Njukasl i Vest Hem i viđena je prava goleada. Domaći tim slavio je sa 4:3, a što se tiče ostalih duela, Bornmut je savladao Everton sa 2:1, Aston Vila Vulverhempton 2:0, Totenhem je slavio protiv Lutona 2:1, dok u mečevima Notingem - Kristal palas (1:1) i Šefild - Fulam nije bilo pobednika (3:3).

 

PREMIJER LIGA
Subota
Njukasl - Vest Hem 4:3 (1:2)
Bormut - Everton 2:1 (0:0)
Čelsi - Barnli 2:2 (1:0)
Notingem f. - Kristal palas 1:1 (0:1)
Šefild - Fulam 3:3 (0:0)
Totenhem - Luton 2:1 (0:1)
Aston Vila - Vulverhempton 2:0 (1:0)
Brentford - M. junajted 21.00
Nedelja
Liverpul - Brajton 15.00
Man. siti - Arsenal 17.30

 

Standings provided by Sofascore


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija