• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

01.04.2024

23:08

Narko bande odnele pobedu... Di Marija odustao od povratka u Argentinu zbog stravičnih pretnji!

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Narko bande odnele pobedu... Di Marija odustao od povratka u Argentinu zbog stravičnih pretnji!

Podeli vest

Argentinac rešio da produži ugovor sa Benfikom.

- Istina je da bih voleo da ponovo igram Kopa Libertadores sa Rosariom. Rekao sam to još kada sam imao 17 godina, bio sam veoma mlad i nisam to mogao tada da doživim. Imao sam san da u Rosariju osvajam trofeje, ali je moje vreme tada jako brzo prošlo - rekao je pre bezmalo pola godine Anhel Di Marija. 

Imao je Argentinac veliku želju da se vrati u matični klub, ali bi planove mogla da mu pokvari velika stopa kriminala u Rosariju. Naime, rodni grad Anhela Di Marije postao je prvi po stopi kriminala u Argentini, a nedavno je as Benfike dobio stravične pretnje na svoj i račun svoje porodice. 

- Reci svom sinu Anđelu da se ne vraća u Rosariju jer ćemo ti ubiti člana porodice. Ni Pularo (guverner) ga neće spasiti. Ne bacamo papire, bacamo olovo i iza sebe ostavljamo mrtve ljude - pisalo je ispred hotela u kom Di Marija boravi kada dođe u Rosarijo. 

Zbog toga, šanse da će se Argentinac vratiti u klub gotovo i da ne postoje. Navodno, Anhel Di Marija odbijao je mesecima da produži ugovor sa Benfikom kako bi poslednje godine u karijeri proveo u Rosariju, ali je nakon svega što se izdešavalo u poslednjih mesec dana spreman da produži vernost "orlovima". 

Foto: EPAIMAGES

 

Kako prenosi "Marka", za usluge Anehala Di Marije raspituju se klubovi iz MLS-a i Saudijske Arabije. Nema sumnje da se radi o platežno moćnijim klubovima od Benfike, ali je pitanje da li Argentinac ima namere da iz Evrope ode bilo gde sem u Rosarijo. 

U međuvremenu, dvojica osumnjičenih za pretnje Di Mariji u Rosariju su uhapšeni, a klub je nekoliko dana kasnije izdao i zvanično saopštenje. 

"Osećamo se uvređeno i povređeno jer ovakve vrste nasilja direktno napadaju ekonomiju i sportski uspeh kluba. Ne, ne možemo dozvoliti da se zastrašivanje fudbalera ili napadi na njih i njhive porodice nastavi. Nasilje nad bilo kojim akterom u našoj fudbalskoj porodici nećemo dozvoliti", pisalo je u saopštenju Rosarija. 

Di Marija je karijeru započeo u Rosariju pre nego što je 2007. godine u transferu teškom 8.000.000 evra otišao u Benfiku. Argentinac je u narednim godinama postao jedan od najboljih fudbalera sveta pošto je branio boje Real Madrida, Mančester junajteda, Pariz Sen Žermena i Juventusa. 

Na Mundijalu u Kataru bio je jedan od glavnih igrača Argentine na putu ka svetskoj tituli! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija