• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

02.04.2024

20:49

Milojević na IMT bez kapitena! "Dragović, Bukari i Mijailović ne igraju, ali imamo dovoljno igrača"!

Starsportphoto©

Fudbal

Milojević na IMT bez kapitena! "Dragović, Bukari i Mijailović ne igraju, ali imamo dovoljno igrača"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde sutra na "Marakani" dočekuju ekipu IMT-a (19.00, Arena 1 premijum) u okviru 28. kola Superlige Srbije , a očekivanja pred utakmicu izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Strateg srpskog šampiona potvrdio je da kapiten Aleksandar Dragović, Srđan Mijailović i Osman Bukari sutra neće biti u protokolu protiv IMT-a.

Dragović neće nastupiti, jer je u procesu rehabilitacije. Imamo probleme sa kartonima, te će u skladu s tim Mijailović propustiti meč, kao i Bukari koji je na klupi u prošlom kolu "požuteo". Imamo dovoljan broj igrača, svakako. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, videće se sutra - istakao je Milojević.

Zatim se osvrnuo na protivnike o kojima je imao samo reči hvale. 

- IMT je dobro organizovana ekipa sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Ne mislim da nekadašnji igrači Zvezde ili večitog rivala sutra imati veći motiv od drugih. Svako hoće da se pokaže. Mi moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu - dodao je Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Pred Zvezdom je težak zadatak u nastavku sezone, sa obzirom da će se utakmice igrati dva puta nedeljno. Milojević ističe da su njegovi izabranici profesionalci, te da nema brige kada je to u pitanju.

- Trudimo se. Igrači dobro znaju koji su im zahtevi, kako u odbrani, tako i u napadu. Naravno, drago nam je kada ne primimo gol. Spremamo se i za nastavak sezone. Nisam trener koji mnogo rotira, to sam u drugim klubovima dodatno potvrdio, ali mi je bitno da su igrači spremni, te da mogu da nastupe. Profesionalci su, i s te strane nemam brige - dodaje Milojević.

Bez obzira što su termin utakmice popodnevni časovi radnog dana, strateg crveno-belih je siguran u veliku podršku "delija". 

- Radni dan je, ali nemam dilemu da navijači dolaze, te da će nas podržati - podvukao je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija