• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

06.04.2024

07:11

Hvala mom predsedniku Ljajiću! Ovo je razlog Sumine sreće! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Hvala mom predsedniku Ljajiću! Ovo je razlog Sumine sreće! (FOTO)

Podeli vest

Predsedniče Rasime Ljajiću, mnogo Vam hvala, poručio je fudbaler Novog Pazara, Sejduba Suma (32), nakon što je dobio srpski pasoš.

Fudbaler iz Gvineje, Sejduba Suma, stigao je u Novi Pazar početkom septembra i odmah je bilo jasno da će biti ogromno pojačanje za superligaša.

Nekadašnji igrač Partizana je na 19 mečeva postigao pet golova i upisao dve asistencije, postao ljubimac navijača, a više neće biti stranac u Srbiji. 

Naime, omaleni ofanzivac na svom Instagram profilu zahvalio Rasimu Ljajiću, čoveku koji je godinama alfa i omega srpskog kluba, očigledno presrećan zbog novonastale situacije.

 

 

 

"Mnogo hvala mom predsedniku Rasimu Ljajiću", napisao je Suma uz sliku pasoša Republike Srbije.

Inače, došao je Suma u letnjem prelaznom roku helikopterom u našu zemlju i sleteo pravo na teren novog kluba.

Sjajni vezista je tako našao klub posle 18 meseci, pa je sa Ademom Ljajićem i Markom Šćepovićem predstavljao ogromno pojačanje.

Malo će lakše da dišu sada u Novom Pazaru jer imaju u ekipi mnogo stranaca van Evropske unije koji konkurišu za mesto u timu. Na spisku su Omar Fajed, Ebenezer Anan, Abdulaje Sise, Đin Ho Đo, Adetundži Adešina i Ejike Opara.

Foto: Starsportphoto

 

 

Podsetimo, reprezentativac Gvineje je u letnjem prelaznom roku 2017. godine bio najskuplje pojačanje u istoriji Partizana, koji ga je Slovanu iz Bratislave platio 1.650.000 evra. Bio je i na pozajmici u Makabiju iz Haife, ali mu je u Humskoj svanulo kada je na klupu seo Savo Milošević.

Odigrao je Suma za Partizan čak 114 mečeva, dao 27 golova i upisao 24 asistencije, postao ljubimac "grobara",  ali je po odlasku sa Topčiderskog brda praktično nestao.

Preselio se u oktobru 2021. u Al Kuvajt, brzo se posvađao sa trenerom i čelnicima, a onda i raskinuo saradnju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Na današnji dan: Uhapšen Dijego Maradona zbog kokaina!
Fudbal

Na današnji dan: Uhapšen Dijego Maradona zbog kokaina!

Na današnji dan 6. aprila 1991. godine odigran je meč Napoli - Bari, nakon kojeg su u uzorku urina fudbalske legende Dijega Maradone pronađeni tragovi kokaina. Zaradio je suspenziju, a nekoliko dana nakon toga je i uhapšen zbog posedovanja više od pola kilograma "belog praška".

06.04.2024

06:20

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija