• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

21.04.2024

13:29

Opet na terenu: Mijatović se vratio posle problema sa vizom

profimedia

Fudbal

Opet na terenu: Mijatović se vratio posle problema sa vizom

Podeli vest

Napadač Jovan Mijatović (18), koji je ove zime otišao iz Crvene zvezde u Njujork Siti za osam miliona evra, konačno je zaigrao, nakon pauze izazvane problemima sa vizom.

Dugo se čekalo na realizaciju njegovog transfera, dve strane su pregovarale, dogovorile obeštećenje u iznosu od osam miliona evra, a onda je mladi fudbaler čekao vizu. Konačno ju je dobio i ispraćen suzama svojih najbližih na aerodromu, uputio se ka obećanoj zemlji.

Foto: profimedia

Jovan Mijatović

Šansu je dobio ubrzo po dolasku. Igrao je u tri meča, s tim da je prvi put na terenu proveo 28 minuta, a ostala dva po 11 minuta. Nakon toga, bio je jedan meč na klupi za rezervne igrače, a onda su počeli problemi. Nešto u vezi sa vizom nije bilo u redu. Četiri meča je bio van stroja. U tom periodu, Mijatović je došao u Srbiju, a javnost je imala priliku da ga vidi na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde u Evroligi. Sada se vratio u Ameriku i nastavlja gde je stao.

 

Jovan Mijatović viza

 

"Nakon pet mečeva pauze, problemi koje je Jovan Mijatović imao sa vizom su konačno rešeni i on je dobio nekoliko minuta za Njujork Siti. Još se prilagođava na život u inostranstvu, ali nema sumnje da će u skorije vreme iskazati sav potencijal koji nagoveštava" napisao je jedan od navijača koji prati Mijatovićev rad. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija